Isnin, 5 Disember 2011

.:: Fan Heater kesayanganku ::.


rindu nya kat opis selepas 4 hari keje kat Segamat.. **sebenarnya rindu kat MRK.. kaber line.. hikhik** 

mesti sekarang korang tengah monday blue blues la.. rasa boring la nak buat keje,, ngantok la kan,, hihihi,, aku pun sama cam korang.. tapi tak leh layan sangat perasaan² tu semua.. keje weyyy keje,, kekekeke

ni aku saje nak share.. ingat kan entry aku yang lepas pasal opis aku yang sejuk tahap otomen 3 dulu,, 

sekarang aku da dapat selesai kan masalah sejuk dengan....

.

.

.

.

.

.


fan heater,,, 

pandangan depan

 pandangan belakang

comel, smart, best, panas, suke,, itula 5 perkataan pertama masa dapat benda ni.. weyy,, kat Malaysia tak de jual,, dari obersea ni.. made in China tapi beli kat German,, kalau tak silap la,, hihi

bila masa g German ntah, tetiba beli,, hihi.. tak la, aku kirim dengan member opis,, asben dia keje sana aritu,, harga,, £22 bersamaan RM95. kira murah gak la bagi aku sebab benda ni bole selesai kan masalah sejuk aku kat opis ni.. berbaloi gak la.. 


dapat² terus guna,, kesan nya.. da tak payah pakai kot ke baju sejuk ke stokin ke selubung dengan phasmina ke.. sungguh berkesan.. dijamin,,,hihihi

 atas bawah ada kipas,, yang ni guna time aircond belum on..

oh yea,, heater ni bole guna gak sebagai kipas jugak,,, 2 in 1 la ni,, da tu kat tapak nyer ada button kawalan,, yang mana kalau kita angkat dia akan otometik off.. dan kalau terlampau panas suhu nya, dia akan off sendiri,, kira selamat jugak la kan.. hihihi..

difikir-fikir,, sia² jek pasang aircond tapi aku guna heater ni,,, ye la, kalau terlampau sejuk sampai nak menaip pun tak bole,, caner nak buat keje kan..? 

akhir kata thanks to Intan & asben coz belikan.. =)

da da ~



Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...