Jumaat, 16 Disember 2011

.:: Burger Segamat syyooiikkk ::.


kalau pegi Segamat jangan lupe singgah pasaraya Billion untuk beli burger.. hihihi,, kerana burger nya sedap dan lain dari yang lain rasanya..

tempat kejadian yang bertanda merah..

ini la kali pertama aku merasa kesedapan burger ini.. tu pun member opis yang bagitau,, dia dulu study kt UiTM segamat,, selalu makan katanya.. ** tu agaknya student-student UiTM ni pandai,, sebab makan burger ni kot** hahahaha

harga nya memang berpatutan...

macam tu ka cara masak nyer... style ~

potong, lipat, siap !

ta daaaaa,,, ni makan dia ~ burger daging spesial... sayur tak dok,, yang haddooo timun jooo...

makan roti nyer dulu,, da tu baru makan isi nya,, perrgghhh,,, memang terBBBBaaaeeekkkk... terliur tak, terliur tak..? hahaha


eh,, tetiba interprem..? hahaha.. ni masa kat Segamat hari tu.. da nak balik kan,, tu yang senyum tu,, lagi 1 sebab otw balik JB nak singgah beli burger lagi.. errmmm,, sampai sekarang terbayang-bayang dan terasa-rasa kesedapan burger tu.. nyumm nyummm

pastikan korang cam tau muka mamat yang jual tu.. gambar ada kat atas,, jangan tersalah beli !

da da ~~



1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

suka baca blog awak. update lagi tau tempat makan dan tempat2 lain di jb yang best2.

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...