Selasa, 27 Disember 2011

.:: breakfast at 7, Danga Bay ::.


masa untuk redeem voucher yang aku beli kat MyDeal.com.my.. hihi,, aku memang pantang kalau nampak promosi makan-makan ni,, lagi-lagi harga yang ditawarkan berbaloi,, nak tengok ape yang kami makan dengan harga 1 kepala RM5... jom ~

mesti korang ada perasan kedai ni kat area danga bay.. 

sila naik ke tingkat 1 untuk redeem voucher 

eh, macam kenal jek mamat kat tangga tue,,


rasa macam bukan kat JB,, gituuuwww

d' voucher

the menu,,


sekali mamak da,,, hahaha,, standard sey kedai mamak ni... speaking lagi.. 

dari voucher tu, kitorg akan dapat set meal with seafood and lime juice.. pilih nak ayam ke kambing

ayam/kambing nak sos ape..? ha, pilih lagi...


takde orang,,

LMFOA malaysia,, every day i'm shufflin'.. hahaha

ni side order MRK,, kuey tiaw hong kong,, banyak giler,, 

ni set meal tadi,, aku pilih ayam sweet sour

MRK punyer kambing garlic cheese

jemput makan yok,, 

ermm,, mustahil kalau tak abis kan,, hihi

harga untuk kuey tiaw hong kong dan sky juice,,,

best jugak lepak kat sini,, rileks jek,, walaupun mamak tapi tak la bising macam mamak kat luar sana,, kira mamak 5 star la ni,, hahaha

tak cuba tak tau kan,, jom la try makan kat sini.. nama je breakfast tapi bole makan bile-bile,, tak kira siang ke malam,, hihi

Breakfast at 7
G-01, Block 5, Danga Bay,
Jalan Skudai,
80200 Johor Bahru,
Johor, Malaysia.
Tel: +607 2346 888


da da ~


2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

I loved as much as you will receive carried out right here.
The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish.
nonetheless, you command get bought an edginess over that you wish be delivering the following.
unwell unquestionably come more formerly again
as exactly the same nearly very often inside
case you shield this hike.

Have a look at my web site - Click Here

Tanpa Nama berkata...

It's actually a great and helpful piece of information. I'm glad that you just
shared this helpful info with us. Please stay us
up to date like this. Thanks for sharing.

Also visit my site ... visit Website

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...