Selasa, 22 November 2011

.:: Syabas Harimau Muda ::.

tahniah, tahniah dan tahniah.. tiada ucapan yang paling bahagia selain tahniah untuk pemain-pemain bola sepak Malaysia yang bertungkus lumus bermati-matian berjuang untuk merebut pingat emas ke-59 Sukan Sea...

pergghhh,, macam nak ape malam semalam aku tengok bola **sorang-sorang** MRK takde.. bukak kedai shisha cepat pasal mesti ramai yang lepak kedai tengok bola.. walaupun sorang-sorang tapi seronok gak la.. jerit doa takut nebes semua ada,, hihihi

dari separuh masa pertama ke separuh masa kedua.. membawa ke masa tambahan dan akhir nya tendangan penalti... lagi la nebezzzzzzzzzzz...

khairul fahmi a.k.a harimau jantan malaysia,,aaauuuuuuuwww ~~ kekeke

garuda sunburn,, bonai...wayang kuat..

oh no... masuk,,,

the team

the coach...

masukkkkkk....yeeeeaahhhhh

kita menang....

mereka menangis,,,

akhirnya,,,,

 masa untuk amik hadiah,,,

 aku memang sengaja amik gambar keeper ni banyak,,, apesal ntah,,, hihihi

 time for Negaraku,,,

 our Jalur Gemilang,,,

 bos KBS,, semangat !


itula adat pertandingan,, ada menang ada kalah,, adil kan,, tapi usaha tu paling penting sebab rezeki | kejayaan | tak akan datang bergolek... walaupun banyak dugaan dan rintangan sebelum dan selepas game tapi diorang semua cool,,,,, tahniah lagi sekali untuk team Bola Sepak Malaysia,, kekal kan prestasi anda !

dengan kemenangan Harimau Muda semalam secara tak langsung Johor cuti hari ni,, sebab 22 Nov setiap tahun adalah Hari Keputeraan Sultan Ibrahim Ismail,,, bole la rileks-rileks sambil kemas uma,, hihihi

hari ni semua rakyat Malaysia nak jadi harimau,,, aaauuuummmmm.. hahahaha

da da ~~




Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...