Isnin, 14 November 2011

.:: Snacks & Smoothies, Taman Nusa Bestari ::.

yiiiihhaaaaa,,, makan dan makan,,, hahahaha

sejak-sejak aku register member kt mydeals.com, groupon malaysia dll tu,, email penuh dengan iklan pasal benda alah tu,.. aku tak cari benda lain,, cari pasal makan jek,, kira berbaloi gak la ada diskaun,, setakat ni aku da redeem 2 voucher,, 1 kat The Manhattan Fish Market, 1 lagi facial kat Reeskin.. sangat-sangat berbaloi ~

kali ni makan versi beramai-ramai,, 11 orang,, ramai kan,, hihihi... walaupun ada yang lambat tapi cukup jugak akhirnya... family dinner kat Snacks & Smoothies.. **nama kedai omputih beb,, makna nya..? ntah....hahahaha**


Comel kn.. ahaksss

tengah tunggu staff S&S susun meja utk kami..



ni dia voucher my deal

selak menu sambil menanti tetamu terhormat datang.. VIP ke,,,? nggeeee

VIP la sangat... weeekkkk !

kaisah dengan atok memang tak dapat dipisahkan

semua da sampai baru bole amik order,,,,

voucher yang aku beli tu berharga RM15.50/person...  kalau takde diskuan harganya RM26.80.. pakej yang diberi adalah mushroom soup | smoothies (ada 6 pilih 1) | 1 scopre ice cream (ada 6 perasa pilih 1) | course meal (ada 4 pilih 1)... 

 mushroom soup... 

smoothies.. sedap kalau kena pada pilihan,,, ingatan,, jangan pilih Summer Sun,, tak sedap,, weekkk

course meal - chickien chop

course meal - seafood platter

course meal - pasta,,,

course meal - pasta carbonara...

1 scope ice cream...

jemput makan la semua yek,,,

i have a big family !!!

 yang ni jakun dengan menatang bintang tu,, mengalah kan budak-budak jek... bajet mata bintang la,, bukan mata duitan ke..?hahaha

 ada sorang lagi yang dok melayan... 2 budak jakun,, hahahaha

 baik makan macam aku,,, ngaaaap ! huhuhu

2 beradik yang suka makan.. 

yang ni tak abis-abis cakap best dan syok lepak makan kat S&S... puas ati...?

 kaisah,, ingat awak tu chomel ke..? gigit kang...

luv u ~~~ nak peluk tapi segan... hahaha

disebalik acara makan-makan ni ada acara suprise untuk semua sanak saudara ahli family,, ada sedikit buah tangan,, tak seberapa la yek... ambik la dengan senang hati.... ikhlas oooooo.. hahahahaha...cukup tak...? tak..? **pengsan **

mula-mula abah... thanks for everything,,, 

pastu mak... ur the best mom in the world,,,senyum sokmo..

yang teristimewa dan segala-galanya... my beloved husband,,, muuaaaahhh !!!

the only 1 my bro,,, tangan amik, muka tengok lain,, malu la tue,, huhu

my sis yang banyak tolong masa kat putrajaya dulu,,,

adik yang sangat disayangi oleh mak dan abah,, kitorg jeles ok,,,

satu-satu nya kakak ipo,,, terima kasih cikgu.... hihi,, jom terjah blog beliau...

untuk kaisah yang comel pun ada,,, kelako muka adik cam tu,, hahahaha

untuk pearl si minah berangan pun ada.. kaisah sibuk je,, adik punyer pada mama la

yang terakhir emerald yang pemalu,,, hihihi

alhamdulillah.. setel semua niat nak makan sesama,,nak bagi family rasa ehemm,,ehemmm..hihi... amacam suprise aku,,? suke tak..? mesti la suka kan,, tengok semua muka senyum jek.. hahahaha...

gembira punyer pasal, sampai tak perasan yang restoran ni da nak tutup,, da kol 11 malam rupenya,, sian diorg nak kemas,,, sori yek bukkk,,, kitorg memang cam ni,, lupe diri... =)

masa untuk balik,,,,brrupppp,, alhamdulillah,,,

oh ye,, kalau uols nak lepaking kat restoran ni,, kat bawah ni alamat dan no. tel nyer,, makanan nyer semua memang sedap,,, selamat mencuba !!!

No. 1, Jalan Bestari 4/2,
Taman Nusa Bestari,
81300 Skudai, Johor.

Tel : 07-2340561

Isnin - Ahad : 11 pagi - 11 malam

da da ~~

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

I love to come back to faizaerina.blogspot.com
[url=http://topmusclesupplements.org]prohormones[/url]

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...