Selasa, 15 November 2011

.:: pegi The Store jalan kaki jek ::.


amboi,, lenggang kangkung mak limah nampak g The Store jalan kaki,, biar betik..? memang betik betul.. The Store kat belakang jek,, belakang hotel daaaa,, hahaha

ni la nasib keje audit,, kena outstation, tak jauh pun.. g batu pahat jek,, dok hotel crystal inn,, tahun lepas masa g BP ni dok sini gak,, tp time tu The Store ni tak wujud lagi..

the store dari tingkap bilik hotel,, 

pegi the store ni saje jek,, window soping,, ingat nak cari skirt ke suar slack ke... tapi hampe jek,, takde yang berkenan.. 

 kat lobby hotel tunggu boss nak g sama ke TS

kat dalam fitting room konon nak try suar tp tak muat best,, hahahaha

dengan rasa yang kecewa aku turun ke floor bawah.. cari pemakan untuk malam kang,,, ape hasil nya..?

 pewangi kereta, buah lai lai si sofamisekola, nips dan ice cream...

tak sedap ice cream ni.. kena jugak abiskan,, wweeekkk

malam ni kalau tak kuar g makan bole la makan jajan-jajan yang ada tu sambil tengok citer Cinta Elysa dengan citer Edisi Khas - Fifi Fairuz Fuyooo,, hihihihi

* tetibba rindu berat kat MRK *

da da ~



Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...