Rabu, 16 November 2011

.:: Mee Racun @ Batu Pahat ::.

mee racun,, aje giler nak makan racun,, da takde makanan lain ape nak dijual,, giler ! hahaha

Mee Racun.. rasa nya kat batu pahat je ada...ape ke gaya nyer la eak rupe mee racun ni.. eee,, macam-macam makanan ada sekarang.. sedap tak sedap je la kan,,,

sebelum tu tengahari tadi pekena Nasi Bariani Power,,, memang superB !

beriani kambing,,mmmbbeeekkk... hahaha

pastu belah petang nya pulak pekena mee racun,, aku pun tak tau kat ner kedai nya,, hahaha,, 

 kedai nyer sempoi jek

 selain mee racun, makanan goreng-goreng yang lain pun ada...

senang je sape umahnya depan kedai ni,, order bawak pinggan sendirik da tu makan kat uma,,

 antara menu yang ada...

 boss tak makan kambing,, so dia order ni jek,,, cendawan goreng dan tempe goreng... RM2

 tu dia,, mee racun kami,,,

 ooo,, yeaaaa,, mee racun gear box,,, RM6.50

rasa mee racun ni ala-ala mee bandung kot,, takde udang kering jek... mee kuning nyer pun sikit ... nak kata sedap sangat tu tak la,, tapi rasa nya memang lain,,, bole la... yang sedap pada aku bila ada tulang tu,,, hihihi

 licin,,, 



lama gak kitorg lepak kedai mee racun tu,, dari hujan renyai sampai hujan lebat,,, sangat lebat,, sampai-sampai hotel jek mata da ngantok... caner ni,, belum mandi pulak tu,,, errrmmmm,, bole tak kalau tak nak mandi,, da tu hujan lak....kekekeke... difikir-fikir ni la kot effect makan mee racun...hihihi

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...