Isnin, 21 November 2011

.:: lagi-lagi secret recipe ::.


tengok tajuk je da tau kan,, mesti makan.. hihihi.. sejak-sejak ni MRK gemo bebeno kt SR ni,,,bukan tak suke tapi sebagai isteri yang soleh HAH.. kena la ikut cakap suami nya,, ye tak..? kekekeke...

dan kebetulan aritu hujan turun dengan lebat nya,, yang tak best nye kitorg nek motor,, tak kan nak redah kasi pecah hujan pulak,, kompom lencun sampai dalam.. baik makan.. menambah kan kolestrol dalam badan,, hahaha..

'hantu' secret recipe tengah tengok menu..

isteri 'hantu' yang suke amik gambar sendirik.. hihihi

air epal saderi MRK punyer dan ice cream utk aku,, 

ni la cara nak makan buah ceri,,,aaauummmmm ** gambar sape la belakang tu..? kaber ayu,,huhu**

kiri kanan nak... ni tamak nama nyer,, 

menu pertama,, popia..

ooo,, kantoi !!! MRK curik ice cream aku, patut la tinggal sikit,, haaaiissshhh

ni MRK punyer,, ayam masak kari hijau

rasa ala-ala la tok masak cili api...

dan ini aku punyer,, mee kari...

besar punyer mangkuk...yok.. jemput makan semua..

ni cara makan suami isteri yang memang kuat makan,,hahaha... bersih licin

kitorg makan kt SR ni masa lepas tengok anak sedara | emerald | buat konsert kat giant skudai ** entry akan menyusul yek **... lagi pun ni la masa untuk bersama-sama suami sebelum outstaton 5 hari ke batu pahat... 

rasa sangat suke, seronok,, 2 orang beronok-ronok jadinya,, hahahaha

da da ~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...