Khamis, 10 November 2011

.:: kasut oooo kasut ::.

aku kalau tengok kasut kat mall macam syok jek mesti nak try,, walaupun da tau yang display tu bukan size kaki aku... bila da dapat try cukup la,, dan da tau jawapan nya,, tak best, tak lawo, tak muat ! hahahaha

kasut aku tak la macam² pun,, yg ado wedges, sandal, heels tak de,,hahaha...sipo jepun ado, yang ni antara koleksi kasut sarung aku ni,, eh eh, korang panggil ape ea kasut jenis ni..? aku memang hemtam je,, sedap mulut sebut jek,, hikhik

kasut-kasut aku ni tak la mahal cam kasut korang semua,, murah-murah jek,,, ada gak niat nak beli yang up sikit tapi patern asik tak kena jek kat mata aku ni,, haaaiissshh ~ 

lagi 1 kaki aku ni kembang semangkuk lagi la susah nak cari size kan,, hukhuk


 yang ni aku beli kat kluang mall,, masa try ok, bila pakai tak best pulak.. sakit kat belakang...

 yang ni MRK beli kan masa g sungai road... pun tak berapa best,, sakit kat belah depan pulak

yang ni pun MRK yang beli kan kat sungai road gak... aku suka kasut ni,,, walaupun patern lama tapi sedap dipakai.. g lawat tapak projek pun aku belasah pakai kasut ni..

last but not least,, baru beli tengahari semalam kat metrojaya danga city mall... masa try rasa sedap je kat kaki,, lembut dan rasa nya tak akan melecet la kalau pakai,,

misi utama aku beli kasut ni sebab minggu depan aku g outstation kat batu pahat,, cam biasa la seminggu,, so malas nak bawak kasut bebanyak,,  leceh.. lagi pun kalau outstation bole pakai casual,, alasan lagi 1 yang memang kukuh time outing nek motor pun bole gak kan aku pakai,, sempoi jek... hihihi

lagi 1 aku suka pat bunga depan ni,, tapi kan elak nek motor kena angin kuat abis terburai semua bunga ni kan,, 

alamak,, kena beli kasut lain nampaknya... kalau ada yg nak beli kan pun ok gak,, aku pakai size 7 yek... hahahaha

da da ~


1 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

kasut memang susah nk cariyang padan hehehe

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...