Rabu, 30 November 2011

.:: kali ni ke Segamat pulak ::.

hai semua-semua.. rasanya da lama tak update kan.. hihihi.. takde mood la.. kepala zero blur... kosong  >> @_@ << ntah la kenapa.. walau ape pun blog ni la tempat luah kan segala yang ada.. ye ke..? macam tak jek,, hahahaha

ok,, ok,, tengok tajuk entry,, tak lain tak bukan,, outstation la... tak lama mana pun,, selasa - jumaat,, 4H3M jekk,, haha,, tu pun sebab isnin cuti,, kalau tak 5H4M.. kekekeke.. aku pegi naik kete baru hafiz,, oppsss,, bukan MRK ok,, tapi dia ni kawan motor MRK,, kebetulan ~

segamat aku penah lalu jek dulu masa keje kt kedai buku,, bermalam  tak pernah,, sedara mara..? macam tak de jek kat sini,, kali ni keje kat Pejabat Daerah Segamat,, dan,, ape yang menarik kat Segamat ni eak,, sape orang segamat..? mai la bagitau ape yang best kat sini,,, ~
 singgah sarapan kejap kat sebelah Majlis Daerah Yong Peng..

pelik, sangat pelik,, kol 9.30 pagi sarapan da abis,, dan customer semua da makan nasi tengahari.. sib baik mee hoon soto ada lagi...

da sampai,,, jom keje,, =(

seharian berada di Pejabat Daerah Segamat,, agak letih sebab rushing kena siap kan keje dalam masa 4 hari.. cukup time balik dan check in hotel.. kt sini kitorg stay kt hotel Villa.. ok ke ..? ntah...


 nampak macam grand jek...

gembira bersama dinner.. hahaha

welcome to my room.. 



pandangan dari tingkap... banyak kedai,, syok,, boring-boring bole merayap..

haa,, ni nak share dengan korang,, dinner malam semalam,, McDota Fried Chicken.. tak penah nampak pulak kat JB,, saje nak try.. sedap ke..? nggeee


  menu nya,, harga lebih kurang cam KFC..

 set berharga RM10.80... ape ada dalam..?

ayam 2 ketul, roti, kentang putar, acar... ayam nyer digoreng biasa jek,, sedap jugak la,, cuma acar nyer tu terlalu masam,,, da la air da masam,, ice lemon tea,, 

hihihi,, itu je la citer kat segamat untuk hari pertama.. biasa-biasa jek,, sebab tak de geng pompuan dalam team aku ni skrg,, ada pun sorang tu tengah cuti bersalin,, da tu boss,, ari khamis baru datang,,, siap la akan ku ajak dia ke JAKEL,, hahahahaha

da da ~~





Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...