Selasa, 15 November 2011

.:: jom lunch makan nasi ayam ::.

kat mana biasa korang makan nasi ayam..? Restoran Baser, Kota Tinggi...? hihihi... errrmmm,, ape kata try makan kat The Chicken Rice Shop pulak.. sesekali tukar selera ape salahnya tak.. 

ok,, semalam aku ada terbaca kat 1 blog pasal promotion kat TCRS ni,, kira murah gak la kalau dibandingkan time takde promotion... 


From 10am till 3pm - weekdays only

Savers good lunch @ RM6.90nett
- Single combo meal
(choice of steamed / roast / soy sauce / prime honey BBQ chicken / Hainanese curry chicken)
- 1 12oz soft drink

Add on @ half price
Any one ala carte item from the menu with every purchase of a good lunch set

dan pada sesiapa yang keje gomen bole dapat 10% untuk menu yang takde promosi,, tapi kena la bawak kad keje yek,, sebagai bukti... =)

 jemput minum...

ni gambar tahun lepas,,,

sesiapa yang berminat nak cuba makan nasi ayam ni,, bole try,, aku jamin nasi ayam ni memang sedap.. lokasi kat JB ada 2 jek,, Jusco Tebrau dengan City Square,, 

maklumat lanjut bole ke website TCRS...

da da ~~




Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...