Rabu, 2 November 2011

.:: ice room @ nilai ::.

rasa nya ni kali ke-2 kitorg makan kat ice room ni,, 1st dulu masa g KL reramai,, tapi kali ni ber-2 jek,, balik dari tengok MotorGP 2011 yang ada tragedi,,

saje otw balik JB tu memang lalu Nilai sebab nak makan kat sini.. ada ABC, ada aircond, wifi pun ada,, 


 tengah buat renggangan otot,, letih..

muka penat dan lapo.. hahaha

 ni aku punyer,, Schezhuan Spice Noodle.. RM7.90

 Soursop Smooties RM6,, kongsi 2 orang.. duit tak cukup nak order 2,, huhuhu

 Balck Pepper Chicken Chop RM8.90.. MRK punyer

 Smooties Ice Blend Tropical Mixed Fruit RM9.90... sangat sedap benda ni,,,

licin semua pinggan, gelas dan mangkuk.. nampak sangat yang masing² kelaparan,, senang diorg nak baso kan,, hihihi


alhamdulillah,, kenyang sudah,, perjalanan baik ke JB diteruskan,, kitorg sampai JB kol 10 malam,, agak lambat sebab follow Adi dan uncle yang bawak vespa dan scooter tu,, faham² je la kan.. biar lambat asal selamat !

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...