Rabu, 30 November 2011

.:: hari ke-2 di Segamat ::.

bersin,, bersin,, bersin,,, haaaaaaccciiuummmm ! da tu selsema... merah la hidung aku cam badut sarkas,, hahaha..tadi col MRK konon nak ngadu... tup tup MRK kata dia nak demam,, kena hujan balik keje,, alo lo lo,,, cian nyer dia,, ke demam rindu,, hihih,, malu la tu nak ngaku,, huhu

itu la keadaan aku seharian,, bersin sesaje,, tak tau la kenapa.. boring. sungguh boring.. nak buat keje pun tak syok,, tak tau la ape kena,, ke tanda-tanda nak demam,, tak nak demam.. nanti keje tak siap,, huhu.. weyy,, tolong wey,, ape ubat nak baik kan bersin ni.. gatal hidung aku ni,, aaarrgghhhh !!!

bersin-bersin pun tadi makan tengahari banyak syok oooo... makanan popular kat Segamat ni,, ikan baung,,, ntah caner rupe nya pun aku tak tau... 

kami makan kat Restoran Nasir Corner

 tu dia ikan baung nya.. kepala ikan ape je semua aku makan,, sungguh sedap dan layaaaannnnn... 

hilang sekejap selsema aku time makan lunch tadi,,, da siap keje kat pejabat daerah tu aku singgah jap pasaraya yang dulu aku pegi masa study kat poli PD,, BILLION,, tetiba teringat kenangan time-time belajar dulu.. hujung minggu g pekan PD g Billion beli stok megi, biskut, milo,,,naik bas Chin Wah yang usang giler... eeeee,, mis tat moment...


aku tak de beli ape pun,, saje jalan-jalan,, window soping,,, da tu singgah McD beli makan untuk malam ni,, malas nak turun 2 3 kali bila da pakai baju tido,,, 


semalam fast food,, arini pun fast food,, ape kes ni..? da tu sejak-sejak ni aku gemo beno makan mister potato,, ape sal ntah.. besar tu..? kejap je abis tu nanti aku bedal,, hahaha...

oh ye,, semalam petang aku g JAKEL,, Hj dgn Hafiz g tengok pesta buku kat depan jakel tu,, orang lelaki mana suka g tempat cam jakel tu kan,, hihihi... tak tau pulak yang dalam jakel tu ada ARIANI,, senyum sorang-sorang aku,,

wow,, ada sales 80%,, beli jangan tak beli,,, 

  kecik je kedai nya,,,

 ermm... aku berkenan nak beli yang ni,, awning silk,, badan nya hitam,, kat JB da tak de.. 

kata nak beli kan,, haaaa,, ni makan dia,,, hihihihi

aku nyer 2 jek,, hijau dgn pepel tua tu,, yang lain mak punyer... 

ok,, setel citer untuk hari ke-2 kat segamat,,, dan aku pun baru je setelkan McD.. da sejuk tak berapa terangkat,, air cond..? dari malam semalam aku off,, sejuk yang amat.. 

ok la,, nak g iron baju ni,, sengal sey,, iron kat luar bilik,, jauh lak tu.. aku ni da la penakut Yuna,, pendek kata hotel villa ni tak sangat tak best,, pak kal je senior da tempah kan,, nggeee

da da ~




Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...