Rabu, 2 November 2011

.:: Hadiah Besday Dari Carlo Rino ::.


awal Oktober aritu aku da dapat da email dari Carlo Rino wish hepi besday.. kiranya CR ni orang pertama la yang wish kat aku,,, hihi

tapi aku tak baca sangat pun email nyer,, tengok² lebih kurang jek.. dalam ati berkata,, 'lambat lagi besday aku,,'

seminggu sebelum besday aku bukak balik email CR,, baca punyer baca,, oooo,,, CR bagi diskuan RM100 dengan pembelian RM300 ke atas,, 


aku offer gak kt budak² opis tapi diorg macam tak nak jek,, errrmmm, difikir² handbag yang ada ni macam da uzur jek,, baik aku je yang redeem.. pattern dan design CR sekarang ni pun da ok,, tak la macam pasar malam punyer,, huhuhu


kena pilih 1 jek dari 6 ni... kalau semua kan bagus,, hihihi


keputusan memilih design ni adalah aku,, MRK tak bape suka sangat,, hujung-hujung boring 2 3 kali aku suro pilih, kepala MRK da pening,, dia terus g marrybrown,,,lari kan diri nampak ! hahahaha

suke henbeg sebab warna dan banyak tempat bole sembunyi kan barang,, hihi..


lagi 1 sebab ada lebiu,, merah lagi u ~

  
selamat tinggal sayang ~~

ooppss,, lupe nak bagitau, offer ni dapat untuk member kad CR jek.. so, pada kengkawan yang ada kad tu bole la dapat offer ni time besday korang nanti.. nampaknya tiap² tahun ada handbag baru dari CR la yek..

nak jadi ahli senang jek,, kena beli RM100 ke atas, tapi aku dulu beli RM75 da bole jadi ahli,, ada promotion katanyer... aku buat kat CR Angsana..

akhir kata ' selamat pakai handbag baru g keje ! hahahaha

da da ~~




Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...