Rabu, 23 November 2011

.:: GA Saya Nak Angry Bird Keychain! ::.


1st time ni join Give Away,, tak pandai tapi pandai-pandai jek,, hahaha.. 

klik kat banner bawah ni kalau nk join.. good luck,,, gOOd luck juga untuk diri sendirik... hihihi




nak sebab aku takde 1 pun baju dalam ke pen ke beg ke dari brand angry bird ni,, hihi..

kalau dapat nak yang E... 




Tag : 



ok,, semua syarat penyertaan da aku buat,, dapat ke tak,, tu tuan punyer blog punyer keje,,

da da ~




Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...