Rabu, 9 November 2011

.:: facial suka² ::.

semalam aku cuti rehat,, saje jek nak rileks², nak santai kat uma.... ho yeah,,, hahahahaha

lepas MRK g keje, aku pun menyambung pelajaran tido.. arini MRK ada kursus, so tak yah la aku masak bekal, kalau kursus kompom ada makan,, dapat tido dengan aman ~~ hihihi

da tu boring tahap dewa, tak de nak buat ape.. kain baju da baso da malam semalam, uma da kemas da, MRK pesan tak yah masak,,, ape lagi blogwalking, serve internet sampai lebam !



tetiba terbeli voucher mydeal.com.my... facial yang berharga RM8.80,,, ermmm,, mcm syok kan,, da lama tak facial ni,, beli, print, terus pegi sebab branch nya ada kt Uda,,, vrroommmm ~


 terpusing-pusing gak aku cari kedai nya,, rupenya seberang dengan perodua jek..


sampai-sampai jek, dia bawak g bilik khas,, macam biasa la, kena isi borang, kena scan muka, advise dan macam-macam lagi la,, yang penting jangan terpengaruh,, kalau tak voucher yang bernilai RM8.80 tu akan jadi RM1,800.. hihihi

 isi borang,, ooppsss.. terlucah pulak pompuan tu... hihihi

 oh ye,, kena pakai sipo yang disediakan,,

 teh dan majalah disediakan,,, sambil menanti staff yang akan memberi penerangan,

 step untuk harga facial yang murah tue,, 

 ready untuk dikerjakan,, hihihi

seperti biasa, mula² cuci muka, steam dengan wap panas, buang black/white head, mask dan shoulder/back massage... dan siap ~

ni time steam... 10 min...dagu sudah ada 2,, 

ni time mask... sejuk ~

datang kol 6 ptg siap kol 8 mlm... lama kan.. tapi seronok buat facial kt sini.. lain kali macam nak buat lagi,, tapi harga facial tanpa promosi RM160.. errrrkkkk... terkedu dengar.. kena mintak bajet dengan MRK nampak nyer.. hihi.. 

kat uma tengah² masak, MRK balik dengan wajah yang sangat gembira.. kenapa kah..? naik gaji kah..? naik pangkat kah..? tidak la.. MRK lulus exam time kursus... oooo,, tahniah sayang... hihihi,, bole la belanja untuk isteri buat facial nanti yek... errrkkkk

da da ~~

1 ulasan:

Noree Hazril berkata...

wah3x... seronok btol...

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...