Rabu, 23 November 2011

.:: dinner yang ala-ala masakan thai ::.

wah,, macam good-good je kan tajuk entry,,, ala-ala thai konon,, rasa hadoooo ke..? hahahaha

ala,, takpe la.. jenuh ko ari-ari aku dok mikir ape nak di masak.. disebabkan ari ni hujan rintik-rintik air bergelora kan,, so,, mood konon-konon makan kat stulang pun datang,, rasa da nak dapat 10 markah tapi ada 1 lagi hidangan yang aku tak masak,,, ape..? jom tengok.. 

 udang goreng kunyit berkacang panjang...

 chap cai cincai,,,

tom yam campur,,

ape yang kurang,,,? ikan 3 rasa kan,, hahahaha,, ikan siakap ada 2 ekor dalam esbok tapi malas nak masak,, tengok 3 makanan kat atas tu da banyak beno,, makan 2 orang je pun,,, ikan tu buat esok ke lusa la,,

macam biasa, arini MRK bagi markah 22 per 10.. mengong... pastu dia bagi lagi,, 59 emas sempena sukan sea,, mengong 100x... mencik,, suka nak main-main.. 

ok,, malam ni ada bola lagi... M'sia Vs Syria.. semoga M'sia menang lagi lagi dan lagi... Selamanya, Selamanya, Selamanya M'sia ~

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...