Khamis, 24 November 2011

.:: Baucar Tesco RM10 ::.

selamat pagi... eh,, da nak tengahri da..hihi.. sejuk jek hari ni,, walaupun kat luar sana panas terik,, aircond opis ni memang sejuk,, ngokol semua tahan sejuk.. hihihi


tetiba dapat sms dari tesco,, 

Baucar Tesco RM10 - Khas untuk ahli Tesco Clubcard! 
Dapatkan Baucar RM10 dilaman web sekarang ! 
Sah 24-25 Nov 2011 sahaja. 
T&S

amboi,, nampak menarik.. dengan segera aku bertindak membuka laman web tesco untuk dapat kan baucar RM10 tue... peluang beb,, kena cepat nanti melepas ~

klik kat yang ada RM10 tue...

da tu masukkan no kad,, rujuk kat belakang kad tesco korang tau,,,

da tu klik donload dan print,, tengok syarat² nye tau,, ada size yang ditetapkan..

tapi ada lagi 1 syarat,, kena belanja dengan 1 resit bernilai RM100 ke atas baru dapat diskaun RM10 tue,, rasanya kena la dengan hari nya kan,, kan hari ni da gaji,, ** bagi yang keje gomen **.. hikhik

ape lagi,, jom serbu tesco ! hahaha

da da ~~










1 ulasan:

its my way berkata...

tengs bagitau care nk donlod haha (:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...