Sabtu, 22 Oktober 2011

.:: update ringkas ::.

nk jugak update blog walaupun sikit.. hihi

just nak share dengan korang semua yang minggu ni aku dan MRK rushing,, masing-masing ada agenda sendiri..

aku dengan persiapan bowling opis, MRK dengan persiapan untuk ke Sepang MotorGP 2011..

pasal bowling tu da setel da,, pemenang pun da tau da,, alhamdulillah semua nya berjalan lancar,, maaf la kalau ada terkurang-kurang yek,, rumah siap pahat berbunyi tu biasa la kan,,,  

entry pasal bowling tu nanti aku akan update k,, sabar ~ 

wif my boss utk projek bowling.. Mr Ejal...

untuk ke MotorGP tu belum lagi,, sebab event yang besar nya esok (23hb),, sampai la ni MRK tak siap lagi servis motor.. dari ari ahad lepas,, tak pe la,, asal kan kitorang selamat pergi dan balik dan motor ok sepanjang perjalanan.. 

ooppss, tahun ni g MotorGP nek motor,, wahhh,, teringat kenangan sebelum kawin dulu g nek motor gak,, hhhaaaaa... sukeeeeee... =)

ok,, nak kemas beg baju,, MRK balik da bole terus gerak khas ..

da da ~~



2 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

wah beshnye boling :) time kita ada tak moh buat T_T

faiza erina berkata...

alo lo lo,, jangan sedey la.. dulu mmg nk buat tp semua bz wt laporan,, =)

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...