Selasa, 18 Oktober 2011

.:: suka pastu nangis ::.

bulan ni mood besday sangat tinggi.. 1 besday mak, 1 lg besday diri sendirik.. aku bagi nama bulan ni bulan kasih sayang... hahaha

sejak-sejak 2 3 tahun ni, perasaan besday ni mcm meruap-ruap.. apesal ntah.. padahal dulu kalau tiba ari besday, rileks jek,, ada takde,, layan perasaan besday sorang dirik..
ye la dulu yg tau besday kita cuma orang-orang terdekat je kan,, tapi sekarang, semua tau.. facebook punyer penangan la kan... kompem pukul 12:00 tengah malam da dapat wish,, penuh la wall..

suke..? mesti la suke.. walaupun takde hadiah tapi wish beserta dengan doa kawan-kawan tu cukup buat aku bahagia,,

eeee,, panjang pulak bebel petang-petang ni kan,, 

jom la layan utiub besday girl yang menangis kegembiraan bila dapat hadiah g disneyland dari mak ayah dia... jangan nangis tau,, hihi

video
 
best kan.. bila la aku nak dapat suprise ala-ala macam tu kan,, hikhik 

**menangis guling-guling pun MRK buat deeekk jek ye.. hahaha**

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...