Sabtu, 8 Oktober 2011

.:: sori ye semua ::.

agak lama jugak aku nk accept request kawan-kawan yg nk jadi member kt fb.. lebih kurang ada 63 org..

ntah, mcm malas nk klik accept sejak-sejak ni.. hihi ** jahat je kan aku **

antara yg aku da terima...

ala, bukn org lain pun, kawan sekolah, kawan kerja, termasuk la sedara mara.. 

korang nk tgk ape kt fb aku tu,, tak de ape-ape,,, yg ada cuma gambar profile.. kalau nk tgk gambar terkini, sila la ke blog aku ni,, macam-macam gambar dan cerita ada,, huhuhu

so, bila jadi member aku kt fb tu, jangan la malu-malu nk terjah blog ni yek,,

lg sekali.. sori ye semua... =)

da da ~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...