Khamis, 20 Oktober 2011

.:: ngeleyh ::.

faham tak..? tu perkataan jawa,, makne nya sayang.. hahahaha,, percaya ke..? dengar bole percaya jangan..

LAPAR,, tu yang betul.. ape malam-malam jumaat yang bute ni lapar,, sangat tidak bagus makan di ketika ini,,

aarrghhh,, tak leh handle sangat lapar nyer,, bukak peti ais ingat ada kek ke, buah ke,, tapi yang ada fish kek dgn buah tomato,,

hujung-hujung dengan hati yang rela, aku masak megi.. megi murah jek,, tesco mari perisa ayam,, sian tak..? sian kan... 


 
oleh kerana ni megi perisa ayam, so aku letak la 2 biji cili padi,, biar tak muak.. aku tumis kan dgn bawang putih 1 biji dan hirisan bawang besar sikit.. agak-agak da layu, masukkan air, perencah dan megi,, biar magi nyer kembang pastu angkat dan hidang,, 

senang SANGAT kan.. korang try r resepi aku ni,, mesti jadi la,, hahaha

tapi orang kata tak elok makan megi,, sekali sekala tak pe kan,, emergency la,, nak kuar beli makan malas,, ni pun sekadar nak alas perut untuk sampaikan sarapan sok pagi.. hihihi
 
jap ea nak makan sat, sejuk da megi ku ini...

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...