Khamis, 6 Oktober 2011

.:: minum petang sorang-sorang ::.

aku masih di mersing dan agak mengada-ngada sedey tajuk entry ni kan... rasa rindu suda menebal...da call da tp tak puas,, tak dapat peluk ke pegang ke... hhaaiiisshhh,, lambat nyer hari esok...

 windu sama ini olang.....

tp sambil-sambil menangis minum tu aku update la blog kesukaan ramai ni,, hukhuk


minum petang ni pun tak la heavy sangat.. setakat pisang goreng dgn kopok lekor beli tepi jalan masa on the way nk blik hotel **beli sebab org JKR tak bg minum petang.. hahaha **... air tu buat sendiri jek,, 

pastu makan time hujan-hujan ni kan,, perghhhh, terangkat ! hihi

da tu mata pun rasa nk tertutup jek,,, tp tak bole,, org tua kata tak baik kn tido lepas asar... 
so, nk elakkan dr tido, baik kita kemas beg,, sebab esok da nk blik JB... agak bertempiaran jugak la baju dalam seluar kecik aku kt bilik ni... kekekeke

ooppss,, esok ada misi penting yg kena di selesaikan,, apekah...?

tungguuuuu....

da da ~ ~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...