Jumaat, 28 Oktober 2011

.:: kereta rosak ::.

malang tak berbau,, aku memang setuju... sebab tetiba je masa nak balik keje semalam, kete rosak.. start tapi tak nak hidup... nak kata bateri kong, aku baru tukar,, tak sampai 6 bulan lagi.. dan kebetulan handphone ku  canggih tu tetinggal kat uma,, dah tu hari hujan... ish ish ish,,, ape nasib ea.. da jatuh ditimpa duit tangga.

MRK..? aku call tapi tutup,, yang no. seberang tu langung aku tak ingat..nasib baik la ada adik punyer member yang sanggup hantar aku blik uma,, kete aku tinggal,, tak kan nak masuk bonet pulak kan.. hihi.. 

sampai uma MRK da ada,, aku terus buat aduan rakyat... MRK terus call member dia yang memang keje mekanik,, iaitu Mr Jawe... 

da tu MRK terus ke tempat kejadian dengan Jawe tu dan yang rosak rupe-rupenya 'fuel pump'.. patut masa start minyak macam tak naik... kos pembaikan RM200 beserta upah.. murah ke mahal ke mana aku tau,, MRK yang bayo.. tapi tak buat semalam sebab da malam.. so, pagi tadi baru Jawe betul kan..

hahaha,, dengan gembira hati arini aku g keje MRK anto,, merempit versi berbaju kurung,, kekekeke.. sempat pulak tu kitorang sarapan berdua kat Azmi Corner... 

 sampai dalam kol 9 pagi

 MRK tengah study jadual keje,,,

 roti arab utk MRK,, roti telur utk aku...

da siap sarapan MRK anto kt opis,, dan aku pun memulakan keje dengan rasa yang suam-suam kuku,, ari jumaat la kata kan.. hihihi


dalam kol 11 lebih tengahari tadi Jawe call cakap kete da siap,, Alhamdulillah,, setel 1 masalah... harap-harap lepas ni jangan la kete buat hal lagi... macam tau-tau jek yang tuan dia ni errrrmmmm,,, tak mo cakap la,, hihihi,, malu !

da da ~~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...