Jumaat, 14 Oktober 2011

.:: Karnival Tupperware & Minum Petang @ Secret Recipe ::.


lepas makan nasi arab tu, tak tau nk g mana.. tetiba teringat ada karnival tupperware kt Danga City Mall,, singgah la kejap, tgk ada diskaun yg best ke tak..


MRK tak nk g sebenarnya.. MRK cakap kt uma da banyak tupperware... tp aku paksa jugak.. nk jugak nk jugak... lagipun nk tgk gak DCM skrg, da best ke belum.. ye la dgn penutupan Plaza Kotaraya tu banyak kedai pindah ke DCM...

 macam tak ramai orang dan macam tak best jek... 


lenggang je kan... kosong.. mungkin ramai yg da g ari sabtu..


aku dok tercari² mana MRK.. la,, sana tu ha,, sorang²,, tgk ape la tu,,sian nyer dia,, walau tak nk muka, tp aku tau tu mmg MRK,, hikhikhik

ooo,, ada game


ingat nk join tp kena beli kupon, ada 5 keping, 1 keping RM2, tak bole beli 1, kena beli 5.. ermm, terima kasih je la,, akak jalan dulu,,,

  ada takde aku beli la jugak 1 barang,, dapat beg, dapat barang dgn hargaRM20.. ok la tu kan.. 

tu,, beg nyer,, besar dan pink kaler,,, bole bawak time shopping ari sabtu..

kejap je kitorg kt karnival tu,, ingt nk terus balik tp MRK nk urut badan jap...tak mahal pun,, RM1 jek,, huhu


MRK kata kusi urut kt DCM ni bagus,, ada rasa,, kt mall lain cam hampeh,, ape lagi,, abis singgit tambah lagi singgit, tambah lagi singgit.. siap mintak aku masukkan sebab malas nk bangun,, errmmmm

betul-betul feel ea,, udah-udah la tu,, jom sayang kita tgk komputer pulak..

tgh-tgh tgk komputer tetiba je best fren MRK datang,, amboi, berpeluk bagai nmpak.. rindu la tu..

laaaa,, tgk gambar superbike ke sayang... nk beli motor lagi ke..? suke suke suke,, hihi

da tu g main game pulak,, pandai ke...?

DCM da nampak bz da,, First Lady Of Malaysia ada,, Reject Shop ada,, kira ok la berbanding dulu,, oh yeah,, Resepi Rahsia pun ada,, jom kita makan kek,,, nyum nyum ~

ish ish ish,, baru lepas makan,, ni makan lagi.. minum petang la konon,, aritu kn aku minum petang sorang-sorang...kira balas dendam la ni...hihi..

ape tengok-tengok... da la lawo,,,

the afro man tengah pilih menu...

 nk makan ape ea,,, mmmmmm

 MRK punyer,, cappucino

 eskrim,,, vanilla + coklat.. errmmm,, nikmat nyer !

 errmmm,, sangat sedap,, lagi² kacang nyer tuee,, krup krap krup krap,,,

 MRK punyer,, lupe la ape nama nyer.. pada aku tak berapa best sgt la..

 Chocolate Indulgence.. sedap, lemak dan besar punyer,, hihihi

 my feveret,, Blueberry Cheese,,, sedap sangat... terasa-rasa kt mulut,,

 ok,, jom makan... tp cukup ke RM30 tu nk bayar semua ni,,? abg SR,, hutang dulu bole tak,, hikhik


 mkn ikut step ok,,, 1

2......

3... aauummmm

haaa,, ni Azan maghrib ,, kawan MRK yg diorg peluk-peluk td,, merangkap pengapit MRK masa sanding dulu,, dulu..? macam da lama je kawin kn,, baru 2 hari tahun lebih sikit... hihi..dia dr kg >>pengerang<< dtg DCM nk belikn adik dia laptop,, alahai,, bagus nyer ada abang macam ni kan.. abang aku,,,? bagus jugak la,, uuppssss... =)

dan Azan tetiba je jadi tukang bayar hi-tea kitorg,, aiseyyy, kita ajak dia join kita,,, bukn suro belanja,, tp tak pe la,, ALHAMDULILLAH.. kitorg doakn semoga Azan murah rezeki dan cepat kawin,, hikhikhik

ffuuhhh... ari yg sangat kenyang... macam-macam makan,, dan aku sangat hepi... kalau bole nk ari-ari macam ari ahad lepas,, 

isi dalam beg pink td.. bekas air khas utk MRK bawak g keje...

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...