Khamis, 27 Oktober 2011

.:: jom manja kan diri ::.


stress..? penat..? letih..? mahu kan kelegaan..? jom g spa... hihihi


tapi spa ni jauh sikit,, kt Muar.. kt dalam hotel Muar Traders,, nama nyer Apple Spa... free tau,, free kalau uolss tido kat hotel tu la yek,,, hihihi.. aku dapat semua ni pun atas urusan kerja kt Muar aritu.. kalau tak memang tak la.. 

ape yang free,,? ala,, Sauna, Steam dan Jacuzzi sahaja,, nak yang lain kena bayar yek,, hihi

free 

yang ni bayar yek..

kaunter kat pintu masuk spa...

dari kaunter pandang kiri akan nampak gambar ni,,,

bila da check in,, kaunter akan bagi kunci pintu besi loker untuk kita simpan barang dan baju kita,,

kena timbang dulu sebelum nak start buat sauna ke steam ke jacuzzi ke,, sebab orang kata benda-benda tu semua leh turun kan berat badan kita,,,

haaa,, ni la bilik sauna,, cantik kan,, tapi bila da masuk rasa sangat panas,,, aadeeeehhhh

agak-agak da setengah jam dok dalam bilik sauna tu,, da bole kuar da,, pastu kita turun kan suhu badan yang da panas tadi kt bilik steam pulak,,, nyaman ~~

errmm,,, lepas da turun suhu badan tu,, baru leh santai-santai kat jacuzzi pulak... tengok dari luar je da rasa macam nak terjun jek,, jom tengok dalam nyer pulak,,

wahh,, bergelora kolam ni,, celup kaki sikit air nya suam...berendam sambil tengok tv.. sangat-sangat superB !

air dari atas,, cukup lain dari yang lain,, best nyer kalau kat uma ada macam ni,, asik keje nak mandi wajib aje la,, kekekeke

aku buat ketiga-tiga pakej tu tak lama,, tak tahan panas la,, hihi,, da tu aku round la 1 spa ni tengok ape yang ada,, kelas ke tak..

tempat urut badan kot,,,

yang ni tempat tido urut jugak kot...




da puas pusing-pusing,, moh la kita tukar baju,, sejuk da ni,,, gegel ko,,,

bilik untuk bilas mandi..

sekali lagi aku teruja,, air dari atas,, macam air hujan,, kat bilik tak de tau,,

tempat bersolek-solek...

ok,, da siap mandi,, jom balik bilik aku !

ooppsss, sebelum tu kita minum dulu..

kuih pun ada,,

minum sambil tengok tv...

amacam,,? seronok tak..? mesti la kan, sekurang-kurangnya release sikit tension ke sakit badan ke kan..

tapi kat JB ni aku pun selalu release tension.. kt mane..? tunggu entry selanjutnya yek..

da da ~~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...