Isnin, 31 Oktober 2011

.:: jom celebrate besday ::.

macam biasa,, celebrate besday mesti g makan,, makan kat tempat yang memang kami tak penah makan,, penah tengok, penah dengar citer,, cuba,,? baru nak cuba la ni,, kitorg makan kt The Manhattan Fish Market, JuscoTebrau..

cik,, lampu signboard tu betul² kan lah,, 


sila cari ikan ape yang digunakan,,,

ni semua gara-gara Groupon Malaysia,, ada promotion 50% untuk menu pilihan kt TMFM ni,, dan aku pun gatal g beli,, tapi sebelum tu opismate pun da beli,, pastu aku beli lagi,, tamak kan,, kekeke.. ala murah,, sekali sekala je,,

celebrate versi suami isteri,, so kek tak la 1 kg punyer,, beli yang kecik jek,, tak abis rugi.. beli kt SDS jek,, kek tiramisu,,, peveret aku,, nyum,, nyum,,,

  ta daaaa,,, 

 cik mek molek jek...

 cepat nyanyi kan lagu besday,,, 1 2 3,, nyanyi ~~~

 muka ghairah potong kek,, hahaha

semoga semua impian ku tercapai.. amin ~

 ni starter,, cendawan goreng,, nama omputih nyer ape ntah..

 ape yang dibakar tu..? 

berapi sey..

 ok,, ni nama nya Small Flame Platter.. MRK punyer.. yang dibakar tadi tu udang nya,, hitam da.. hihi

 yang ni aku punyer,, Mediterranean Baked Fish

 jemput makan semua,,,



 terima kasih utk staff TMFM,, tolong amikkan gambar kami..

perut kenyang lepak sat kasi makanan turun,,

peace yo !

kesimpulan makan kt TMFM ni aku bagi 5 bintang,, sedap dan sedap,, MRK pun kata sedap sampai tanyer macam mane aku bole nak makan kst situ... hihi.. saje nak cuba,, tak cuba tak tau sedap kan,, 

sape yang suka makan ikan tu bole la cuba,, aku ada 1 kupon lagi untuk diredeem.. tak sabo rasanye nak makan lagi menatang ni,, kekekeke

simple je kan kami celebrate besday,,, ni versi berdua,, versi bersama family blom lagi, tunggu cukup korem baru bole on... bila..? ntah,, 

da da ~~ 

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...