Rabu, 19 Oktober 2011

.:: celebrate besday Mak ::.

ni kira sambungan untuk entry lepas pasal besday Mak yang ke 55 tahun.. 1 Malaysia,, eh,, tetiba pulak.. ngggeee 

takde la celebrate BESAR-besaran,, kecik-kecik je,, kt Marrybrown Plaza Angsana,, ari ahad lepas,, 


 manja nyer kaisah dgn uncle MRK ni,, selalu takut..

 saje lepak-lepak kt  menara Optometry,, lagipun tengah tunggu amer cuci cermin mata MRK..

 da tengok-tengok tu,, hujung tahun dapat bonus bole beli,, hihihi

 suke pic ni,, natural sangat.. comel kan kami,, hihihi

 sayang kaisah,,,

sayang angah jugak,,,cepat cium,, hahahaha

ok,, jom beli kek pulak.. yang murah kecik jek,,


kami la penaja bersama kek besday...

 order makanan pulak,,

 ni tak de lain,, mesti borak pasal motorGP,, eee,, best nyer,, 23hb ni nak g sepang circuit..

 sementara mamat baju merah tu siap kan order,, posing depan kaunter,, sib baik tak de yang Q nk order,,

 4 beranak yang sedang bersantai-santai sambil bermain buai...

 ini la kek nyer,, cute kan

 ok,, nyanyi kan lagu besday untuk nenek,,

 tiup,,,, bersembur air liur kaisah kt kek tu,, hahahaha

besday sape ni..? cucu yang over pulak ea,, 

  kaisah suap nenek kek,,

 da siap acara nyanyi dan potong kek, ape lagi.. makan la,, ni nasi ayam MB

 ni ayam MB hot and spicy..

 jemput makan semua,, MRK memang suke MB..

 mak abah,, yang depan ni emerald dan rambutnyer,, hikhik

 hai kakak ipar,, nape dok jauh,,? huhu

emerald dgn Ucu..

kaisah makan bubur,,

pearl yang kuat makan,, hahaha

 amer,, cousin kitorang..

 mak nak habiskan ayam yang terakhir..

 bagus,, licin semuanya,,

 yang ni pun bagus jugak,,

 borak-borak sebelum balik..



 yang ni lebih,, hahahaha

 nampak kaisah sungguh gedik,, eee,, da beso da pandai cakap..

ada kurang,, perasan tak..? hihi, sian kt adik yang kat putrajaya tu,, tak dapat join.. sape soh dok jauh-jauh,, hahahaha.. bajet kitorang nak sedey..? maaf maaf maaf,, hihihi..

tak pe, insyaAllah hujung mingu ni kalau kitorang semua naik sana,, kita celebrate lagi sekali yek,, hahaha - kalau jadi la yek,,,

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...