Rabu, 5 Oktober 2011

.:: bitara utama, mersing ::.

la por po... dgn kata lain lapar yg tak kritikal... malam ni rasa lapar ssikit la ebab da beberapa kali aku check in toilet.. bajet nk beli beger je kt seberang jalan tu...

kali ni outstation perasaan nk makan agak kurang,, ntah la,, tak sedap badan rasa,, **homesick**

da tu lepas-lepas maghrib Jam da roger nk kuar tak..? 

simple je jawapan.. " give me 5 min @ lobi ",, eeee.. sgt poyo aku balas sms tu,, hahaha

 bitara utama ni dekat dgn kem iskandar, mersing..

 pilihan utama.. limau suam

 kuey tiaw tomyam campur

 jam order kuey tiaw hong kong.. wwaaa cchhaaa...

sotong goreng tepung sbg omel-omelan

sajes dr tukang masak,, SOTONG BUNTING,, ahakss,, sotong goreng tepung yg berisi telur masin.. not bad gak la,,, nama tak leh angkat sey.. hihihi

 sambil-sambil makan,, leh la tgk cinta elysa,, kt hotel tv3 tak dapat,,

 abis gak aku telan,,, ngggeee... ok, arini saya belanja,, semua nya RM33 sahaja... 

aiii,, baru perasan,, sejak-sejak ni bil makan semua angka 30 la,, 33 la,, ada ape-ape ke..? harap-harap ni semua adalah kebetulan,,,

kt bitara ni selain ada makanan, karaoke pun ada gak.. alamak, lama da tak melalak ni,, mcm nk mcm tak nak...hhaaaaiiisssshhh !

 tak nk konon,, hamik ko,, 3 lagu sekali,, ye la 1 kupon RM4 utk 3 lagu,, kasi baloooonnn.. hahahaha

 tggu Q,, time ni Jam tgh sumbang kn suara lagu...


ermm,, turn aku pulak,, semput mak nak nyanyi 3 sekali gus,, hahahaha,, yg penting ati puas,, lantak sedap ke tidak,, padan muka sape yg dengo aku nyanyi,, menanah telinga kome,, hahahaha

tetiba rasa sihat sikit bila da nyanyi jerit kuat-kuat,, rasa lapang sikit kepala ni..

tp rindu kt MRK tetap ada,, sian MRK..motor rosak, patut tepon tak angkat, tgh buat motor,, ermmm, sian dia,, makan ape la malam ni agaknyer yek..

ok la...nk tido da ni,, sok keje lagi... i hate luv it ~

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...