Isnin, 17 Oktober 2011

.:; basuh kete ::.

sejak-sejak balik keje jalan da tak jem ni,, aku rasa seronok sangat,, siap bole balik kol 5 ptg lagi,, 

kalau dulu,, tepat 430 ptg aku da punch out,, jem ooo... abis minyak.. penat kaki tekan brek..

dan skrg kuar g keje pun leh santai-santai selentai.. kuar kol 7 pg leh sampai opis sebelum 730 pagi.. sebelum ni 640 pg da kena kuar,,

sebab tak jem,, jalan pintas ke taman perling/bukuit bukit indah da dibuka. mmg tak kan jem melainkan ada exciden.. setuju tak setuju tak setuju tak,, (SY i follow) hihihi

isshh, panjang pulak membebel nye kan,, beno nye nk citer yang petang tadi aku pegi cuci mulut kete.. ala,, kete buruk aku tu yang kaler hijau.. sian dia,, ntah da berapa lama aku tak mandi kan,, tak jauh pun aku g cuci kete,, kt taman kemas jek,

 baru la nampak cam kete lembu sikit,, kalau tak belapok !

 sementara tunggu kete tadi, sempat la aku g kedai beli baldi,, saje beli wat tambah koleksi..merah lagi u,,


aku suro cuci luar dalam siap vacum lagi.. errmm kompom bersih.. abis semua bukti-bukti ke DNA semua-semua da kena sedut,, suci lagi murni,, hahahaha.. ok da siap sila bayar yek,, RM10 sahaja..

tu la,, ada harta jaga,, nti tak abis bayo kete da rosak tak leh guna,, da kena beli baru kena la buat hutang baru,, kete aku ni masih ada 18 bulan lagi,, pastu abis,, 18 bulan..? setahun setengah lagi oooo...
haaaa,, semput nk membayo...

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...