Isnin, 10 Oktober 2011

.:: aku rindu waktu itu ::.

masih lagi dalam mood kenangan lama mengusik jiwa... aritu aku letak gambar-gambar kelas je kan,, kali ni gambar dalam kelas pulak,, tak la banyak,, serpihan-serpihan jek... 

zzaaaasss !


lecturer takde,, masing-masing suke,, lagi-lagi si baju merah tu.. Imah,, da jadi mak orang da skrg,,, kekeke... tp ada pulak sesat sorang kt gambar ni,, rasa nyer si miza (berkaca mata) tu budak elektrik,,, caner leh masuk kelas commerce,, jawab.. jawab.. hihihi

 sebahagian saje,, yg lain g mana ntah,,, dating la tueee,, =_=

  comel je muka masing-masing time ni,, anak dara looorrrr,, kekekeke

 dr kiri : izah, ayu, aku, imah, yan

nk bgtau,, kenapa gambar semua kt depan jek,,, sebab depan tu la meja aku,, yg ada purse tu la tempat duduk aku,, bajet dok depan leh jadi best student la konon.. nnggeee

 berdiri: maslinda, mazliyani, imah, lee, intan, wahida, aku
cangkung : nicole, miza, azra


time study dulu, payung adalah teman paling setia selain pakwe,, uuppsss.. tak kira la hujan ke panas,, mesti guna,, jauh tu dr hostel nk g kelas,, banjir jugak la ketiak,, pastu nk kuar g beli makan,, bertambah-tambah banjir nyer,, hahahaha

ni time suaikenal dgn junior kt pantai poli,, time ni sem 5,,

 yg ni masa masa Commerce Day,, sem 6 ni,, senior abis time ni.. tu yg dok belakang-belakang..

jamuan dgn Cik Ayu... jamuan ape tak pasti,, ni pun masa sem 6,, sgt sayang dgn Cik Ayu sebab seorang lecturer yg sangat sporting dan bole jadi member... seingat aku dia ajar subjek Pengauditan,, tu yg aku jadi Penolong Juruaudit skrg ni,, sebab dulu aku belajar betul-betul time Cik Ayu ajo.. hahahahaha,,, bole gitu,, =)
 
dari kiri : ima, aku zila, cik ayu, hajar, intan

 ait,, pompuan je ke,, mana yg lelaki..? ni jamuan ape ni,, sape ingt tolong bgtau...tQ
 
 masing-masing tunjuk rajin kan..
 
rombongan kelas... ingt tak..? g mana..? KL dan Putrajaya,, ingt kan.. turun naik pejabat bape kali aku dgn intan uruskan trip ni,, trip sambil belajar,, mmg ada bajet utk setiap kelas.. ape lagi,, da sem akhir ni,, abis kn la bajet yg ada,, 

 kt KL Tower,, iza, as, nani, aku

time tu sape dapat g Putrajaya mmg da cukup baik,, 2003,, dara lagi putrajaya tue,, nk g taman botani tp tutup,, last-last lepak kt masjid

alamak,, aku diapit oleh hero-hero tamil,, adey adey adeeeeeey

 sweet memory....

dan ni gambar masa commerce night.. lupe la kt mana,, malam ni semua nyanyi,, lagu ella kot,, ntah,, lupe la,, da start sedey da time ni sebab da nk abis belajar,,

ada jumpe lagi,,, tp time bile..? kt mane..? reunion ke..? ooopppsss

tunggu entry nyer yek..

da da ~~

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

wah..gambar den pon erin..tq, ingatkan balik nostalgia di zaman poly..

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...