Selasa, 13 September 2011

.:: raya dgn kawan² SMKBE ::.

raya ke 12 yg lepas (sabtu) acara yang tak diduga telah terjadi,,,, hahahaha... starting ye ye jek... plan nk beraya yg tak mmg tak dirancang...

si Faridah Esmin la ni,, @ nama manja nya Apex.. (mengandung) nk datang teratak buruk aku ni,, nk beraya la katanya.. bajet-bajet sampai dalam kol 1,,, jadi aku pun masak la utk diorg makan lunch,, tak la spesial mana pun,,, hadoooo jek... hikhik

siakap berasa-rasa...

kailan ikan masin kurau

telur dadar

diorg sampi dalam kol 2,,, dalam-dalam tgh makan tu,, aku ajak la Apex g raya uma Hairiyani Tokiran @ Yani,, (mengandung jugak) tak la jauh mana pun,, kempas indah jek,,, Yani ok jek,, caya la...


otw nk ke rumah Yani,,, jem trafik light kt setia tropika,,,, da la hujan time tu... kete merah belakang tu kete Apex,,, follow yek... walaupun sesat.. kekeke


akhirnya,, sampai gak kt uma Yani... suami nya takde,, da g keje... si mak buyong ni tak abis-abis bergambo... hihihi

loving couple...

 gambar kenangan Apex, Erin dan Yani... ada 7 org dlm gambar ni,,,

oh ye,, aku sorang je,, MRK keje,,, blik lambat,, tu yg tak dapat join... makanan aku da siap kn da sebelum kuar td,,, sape tak sayang suami ooooiiii ! hihihi

sedap tart blueberry tu,,,, beli ke buat Yani,,? kekekeke

anak Yani dgn anak Apex.. mula-mula kawan,, pastu nangis,,, budak-budak ~


asben Apex layan tv sorang-sorang,, sian,, sori ye cik abang,, cam ni la kalau isteri da jmpe kawan lama, suami tolak tepi sat... hehehehe

rupenya Apex ni da janji nk raya uma Fadilah Hamidon @ Azie... oooo.. aku ok jek,, da alang-alang ada kt JB ni,, singgah la uma kengkawan yg ada,,, raya la kata kan... hihihi

sampai gak kt taman scientex pasir gudang,,, tak la terpusing-pusing sgt,,, terror gak aku,,hikhik

dgn anak dara Azie...posing lagi,,,

tQ Azie coz masak mee goreng.. sedap...

da jmpe asben Azie,, rancak la mereka berbual...

tak abis-abis lagi posing.... 1 2 3,,senyummm

testing,,testing

family Azie masuk,,,

tukar pulak,, family Apex pulak diri..

belum ready....

ok,,, aku pulak interprem,,, hikhik

close up sikit,,, wah,, anak da 3,,pantas,, kekekeke

amik berkat !!! amin ~

peace yooooo....

aku ditengah,, gemokkkksssss

Apex nk gambar kenang-kenangan kt uma Azie,,,

hihi,, td jauh,, ni dekat sikit...

tuan tanah pun nk jugak,,,hihihi




lepas ni nk g uma Suraya Sukri pulak...(mengandung jugak tu) kete da ready nk ke sana,, jommmm

perut da tak bole dicover,,kekekeke

rupenyer,, uma Azie dgn uma Suraya ni tak la jauh mana pun,,, sebelah taman jek,, tp terpusing-pusing gak la,,, nk g jalan serindit tp masuk jalan kenari,, ape kes..? hahahahaha

yg best nyer,, otw nk ke uma Suraya tu kitorg 3 kete g amik Noorlydiawati Saleh @ Lydia kt esso,, wanita pilihan yg tak tahu jalan kt pasir gudang,,, VIP la sangat ! kekekeke

anak Azie, anak Apex, anak Suraya,,, 

wah,, sgt spesial,, sate koooo... kompem abis,,jgn takut... hihihi

suraya dgn anak dara nya,, marsha.. mata je beso tp takut org,,,

tu dia wanita pilihan yg tak tau jalan,, pun pakai biru gak,,, korang da janji ke,,? hukhuk

aku sama kaler dgn buai pulak...

camera belah sini pulak... 


sampai uma Suraya maghrib,, agak-agak lepas maghrib tu Apex dgn Azie beransur balik,, aku dgn Lydia belum nak balik lg.. byk benda yg nk dibincangkan,,,hihihi


tgk korum mcm tak cukup,, cepat-cepat si Lydia helo Zuraidah (pun mengandung gak).. tiba-tiba da sampai,, dan terus makan,, ape kes..? hihihi

asam pedas ayam, telur dadar dgn pisang.. aku, Lydia tak makan nasi,, diet.. mkn pisang jek,,, huhu

oh ye,,, Lydia ni tgh sakit mata,,, tgk mata kanan dia,, sepet,,kekekeke

ni suami Zack... caya la bro coz jadi jurukamera utk kitorg,,, 

sweet memories ~

bila nk ketemu lagi eak,, aritu tak cukup time borak... 

anak bujang Zack yg cute,,,

ok,, sebelum blik kita pose lagi....

bapak-bapak misali ~

diapit oleh ibu-ibu mengandung,,, sentap !!! hikhikhik

fuuhhh,,, hari sabtu yg sgt seronok,, walaupun start raya da petang tp sempat aku jumpa kawan-kawan sekolah.. masing-masing da ada life sendiri,,, da ada family sendiri... masing-masing kongsi cerita suka duka kelako seram pun ada,,, hihihi

nk diikutkan borak 3 ari 3 malam pun tak kan abis punyer,,, gelak je lebih kan,,, huahuahua.. 

raya dgn kawan-kawan berakhir kt uma Suraya,,, tepat kol 11 mlm aku sampi uma... masuk-masuk uma je terus peluk MRK,,, MRK tak faham,, terpinga-pinga,,,

da da ~~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...