Khamis, 8 September 2011

.:: pre eid 2011 ::.

ni cerita sehari sebelum hari raya... seronok, gembira, suka, ketawa,, dan macam-macam lagi perasan ada,,,  nk raya la kata kan.. 

perjalanan pulang ke uma mertua kali ni sorang-sorang,, sebab MRK nk balik beraya naik motor..aaiissshhhh... mula-mula nk marah tp difikir-fikirkan tak pe la,, kasi MRK hepi ape salahnya kan...


yeeaaahh... da amik kad... ingt, dilarang membuat U-turn yek,,hahahahaha

pada sesiapa yg tak tau bape tol yg dikenakan,, sila amik perhatian !!!

 nk ke pengerang sila belok kanan,,,terima kasih ~

yg best nyer menu berbuka di hari terakhir berpuasa tahun ni spesial,, MRK da order 600 cucuk sate ayam+ daging... motif..? saje katenya,,, jadi aku la yg kena angkut bawak balik sate ke kg...


mcm tahun-tahun lepas,, mertua da 90% siap menu hari raya... pantas bukan,, kelas ko Jas,,hahahaha,, **kurang sopan punyer menantu,,hikhik..**. jadi aku takde keje,, kena la mintak keje,, iaitu isi kuih raya dalam bekas,,, senang bukan,, chooiiii !

 ooppss,, takde org tgk jgn curi makan ea,, dosa ~~ hihihi

kt luar da ready tempat utk membakar sate.. pak mertua dan adik-adik ipo yg sediakan...


 acara pembakaran sudah bermula... 

 ready utk berbuka...

 
 ni ayam,, on the spot mak mertua buat,,, bole makan dgn mee hoon goreng,, nyum nyum ~


hotdog dgn naget pun ada... aku yg susun,, cantik kan.. nggeee


petang tu aku berbuka dgn keluarga mertua,, MRK tak sampai lagi,, blik keje lambat... lepas buka kt JB baru MRK gerak blik kg,, risau nyer la hai hati ni... lebih kurang 1030 pm MRK selamat dgn sampai...





tok mah, pak busu dgn mak usu

MRK sampai,, tok mah pun nk balik,,,

 Lyn ada,, suami Oko pun ada,, mana Oko nyer..?


mandor nk check sate da masak ke belum,,

 sibuk si napi main mercun...

adik ni chomel sgt !

wif ain,, mber MRK,, skrg ngajar kt SMKBE ~

azan... ex-pengapit masa wedding kitorg dulu...

sila abaikan ape yg ada nmpak,,, besar punyer ~~ hikhik

walaupun penat tp hepi ~

 MRK bawak blik shisha ~

si arman tgh tepon Mimi,, ajak join reunion,,ahakss



projek bakar-bakar ni sampai malam,, MRK ada jemput kengkawan sekolah MRK.. lepak sampai 2 pagi,, tak koserrr nk join,, baik titun... esok hari raya !!!

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...