Isnin, 5 September 2011

.:: menu berbuka hari ke-27 @ tesco bukit indah ::.


aku tak salah kn sesiapa dalam cerita menu berbuka kali ni,, tp ni semua member sekolah merangkap wife kawan 1 kelas memanjat kawan kt fb... sape dia,,? Nani,,isteri Norizan Nordin... dia yg cadang kan try makan kt tesco bukit indah, ciken cop nyer sedap... errrmmm da kata sedap mmg kena try ~~ hihi

 order yg RM12.90 tu..tp tak tau yg mana 1 aku order...


beratur panjang utk order air,,, MRK mana..?

tu haaa dia,, tgh bertafakur menunggu waktu berbuka,,ahaksss

2 MRK 1 aku

da sampai order nyer,, mak aiii, tenggelam terus ciken nyer...hikhik

3 pinggan baru cukup utk kami 2 org,,kekekeke... sebab ape 3,, sedap,, bole pakai gak cakap si Nani ni.. dia punyer black pepper sos tu yg sedap,, lain kali nk makan lg ~

lepas makan g Jusco pulak,, nk beli bekas kuih,, da siap soping otw nk ke motor ada tarian,,bukan main suke lg MRK...

sekali dia gelek arab ~

muka suke sebab da dapat ape yg dihajati,,


yg ni zapin pulak,, rasa macam nk zapin gak,, terbakar je tgk,, eceh eceh ~


da ujung-ujung puasa mmg malas nk masak... MRK pun layan jek ape yg aku cadang kan... bagus sangat  kn,,, hahahaha

da da ~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...