Isnin, 5 September 2011

.:: menu berbuka hari ke-26 ::.

errmm,,, lama tak update blog ! bukn tak sempat tp mmg tak sempat,, sibuk beraya ko... hihihi... mood hari ni nk abiskan entry pasal menu buka puasa tu,,, i'll try my best ok,,,


jumaat 26hb tu adik-adik ku yg ter,,,ttuuuttt balik JB,, dan aku ajak la mereka-mereka itu buka kt uma aku,, termasuk la my mum ciken ris ~ ngeee


budak yg kalau blik JB demam,, ntah ape-ape jek..


muka mcm mintak di pijak,,, hahaha

ni sorang lagi zombie,,, sakit mata... da 3 hari kena baru nk g klinik,, ape kes..? panjang sgt la lidah tu... huhu


mee goreng ala mamak... SIAP !

udang sambal

labu masak lemak

asam pedas ayam,, mak da siap masak kt 5 kedai


kek kolelet kawan adik bagi,, sedap dan manis,, sampai ngilu gigiku,,,eceh, pantun tu ~ hihi

seronok dapat makan reramai,, abah je takde,,hukhuk


motif..? org demam punyer handbag.. aku pun ada la,, lalalalalalala

lepas-lepas buka,,, rileks-rileks,, plan ke angsana.. ermm,, macam biasa la,, org ramai,, sib baik dapat parking... saje je jalan-jalan cuci mata... rasanyer kelengkapan raya da siap semua,,, 

da da ~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...