Selasa, 20 September 2011

.:: jumpa kawan² caw. audit JPM ::.

cuti hari malaysia yg lepas aku , mak, abah, pearl, emerald, adik naik putrajaya,, kami ke sana nk tolong adik, Lia pindah kuarters... tp mcm biasa MRK tak dapat join,, singapore tak cuti hari malaysia,,huahuahua =(

dan secara tak langsung ari sabtu tu ada jemputan dari kak fidah.. house warming dgn open house.. errmm, acara yg tak bole dilepaskan ni,, manyak lugi ooooo... hikhik

terpusing² gak cari uma baru kak fida ni,, sesampai je perasaan jeles membuak².. sebab.... sebab uma kak fida tu kuarters teres,, lot tepi lagi,,, kalau aku tak tukar JB mesti aku dapat uma cam ni,,, 

sayang, saya nk pindah putrajaya semula !!! nak jugak, nak jugak ~~

sgt byk makanan yg dihidangkan... da mcm kenduri dapat menantu,,hikhik

famili aku kalau pasal makan mmg ditolak,, ditolak dalam mulut,,ngap ngap,,kekekeke

muka² kekenyangan,,hihihi

kata jumpa kawan²,, mesti la amik gambar kenangan,, nk jumpa lagi ntah bila kan... borak tetap borak tp tak leh lama-lama,, nti abis makanan uma kak fida ni,,hihihihi...

dgn Tim,,, tak dapat borak lama,, dia da nk balik,,,nk g dating la tu..

dgn kak nida,,

the only 1 kak Dijah... baru lepas bersalin anak no.3,, nk minta petua bole,,kekekeke

ketawa mesti tutup mulut,,, sama cam dulu jugak,,

kak Dijah dan Akif...

ok,,, ni la tuan tanah uma,, kak fida,, nmpk kurus,, byk keje ea,, hihihi

najwa dan kandungan nyer 7 bulan,,, sungguh pantas kamu,,, hihihi

oooopppss,, makan dulu la yek,, laksa penang in d house ~ nyum nyum...

sambung bergambar.. kali ni dgn suami Najwa, En Nazim dan anak bujang nya,,, 

oopppsss,,, sangat2 la nk mintak sori,, terlupe nk bg ang pow pada Naqib...tahun depan i bg triple k,,

ketua rombongan yg kekenyangan,,hikhik

sangat-sangat seronok dapat jumpa klik2 masa keje kt audit JPM,,, rindu dgn kenangan keje masa kt SOGO eh silap,, sebelah SOGO dulu tu,, soping raya kt Jalan Tar,, wat audit interim kt area putrajaya dan KL... adduuhhh,, rasa cam nk nangis kegembiraan jek skrg ni,,, hikhik,,,ape pun semua da berubah,,, =)

takpe ea semua,, panjang umur kita jumpa lagi,,, mana tau dapat naik pangkat pun leh jumpa gak,, hihihi

da da ~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...