Rabu, 28 September 2011

.:: jambu air cicah kicap ::.

 
 
oopppsss,,, jgn terliur tgk gambar di atas... sesungguh nya aku tgh makan sambil update blog... errrmmm sedap yg amat...hihihi

malam ni aku tak de mood nk makan nasi.. mungkin da kenyang sebab tghari tadi g open house kt opis tu... byk gak aku makan.. 

blik keje ptg td g pasar beli lauk sikit utk 2 3 hari,, tetiba terpandang jambu air,, merah tak merah hijau tak hijau,, sedang2 jek... beli la RM3.. nk try... mana tau kelat ke nti,, tak la rasa rugi sangat...

siap masak kan utk MRK,, aku terus baso potong jambu ni... ooppss jgn lupe kicap nyer buk,, letak gula sikit, titik kan cili padi 2 biji,, pergghhh,, tak berenti mulut mengunyah,,, kelat..? tak punnnnn....


yg terakhir ~~

tak leh mkn byk sgt,, nti sebu perut... dan nti terkencing-kencing pulak,,, ntah-ntah ngompol,,, ye la,, air kan,, eee,, selisih jek... ape-ape sblom tido g kencing dulu ea,, 

tp jangan mimpi g toilet suda,,, ade naye jek,,

da da ~~



Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...