Isnin, 26 September 2011

.:: hantu bonceng @ MBO, KSL City ::.

semenjak 2 menjak ni,, suke bebeno kitorg tgk wayang kt MBO, KSL City... sebab..?

sebab nya... tempat baru,, hihihi.. gurau-gurau,, sebab panggung tak la besar sgt,, biasa ada 3 row kn,, kt MBO ni ada 2 row jek,, pastu couple seat di mana-mana saje,,, stand tangan tu leh angkat,, lalalalala... lg 1,, motor MRK parking kt kedai cuci kete kawan dia,,, FREE gitu,,huhuhu

ni citer da suam-suam la kan,, tgk hantu bonceng masa raya ke 8 aritu... kebetulan MRK amik cuti.. panjang la langkah kami..

tp sebelum tu kitorg makan dulu kt plaza larkin...

 nasi lemak ayam goreng crispy,, MRK punyer loooorrrr...

 mee bandung dan rojak asma,, aku la yg punyerrrrr...

 pas makan terus g KSL,,,

 tak ramai org,, semua kn tgh keje,, hihihi

 cantik,, lampu ala-ala belon...

 cashier

 MRK tgh cari seat...


ok,, tiket da beli,, da masuk panggung da pun.. ni tgh gazet filem-filem akan datang,, ai.. mcm best je tgk citer ni,, kelako,, johan ada, nabil pun ada,, tajuk..? ala,, lupe !

 eee,,, kenal tak tu idung sape...? hihi

 ok,, da mula,, off handphone off camera,, fokus...fokus ~~

kesimpulan citer hantu bonceng,, kelakar.. korang pun da tgk kn... ape celup... ucuk baby, tox.. tu antara trademark citer ni.. aku pn da ada soft copy.. ape lg,,donlod la,,, kekekeke

da tu masa utk blik la.. sampai-sampai je kt motor, motor tak hidup, masuk air masa cuci tadi,, perrgghhh,, lama siot nk kasi motor tu idup,, 2 jam setengah,,, eeee,,, stress !!!

 nmpk kn,, mata i da ngantok...

tgk,, siang lagi kan

haaa tu,,, sampai gelap,, motor tak hidup-hidup lagi,,, nk nangis !!!

hujung-hujung MRK tukar kesemua plug..4 biji jek... baru la idup,,, ape lagi,, berdesup la blik...

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...