Ahad, 25 September 2011

.:: garden party Izzatul Ramadhani ::.

mula-mula sekali nk cakap.. " wahhh, kelas ko Zah...garden party yg sgt-sgt vogue,," hihihi

garden party ni dibuat khas utk satu-satu anak Izah,, Atul namo ea... dibuat ari sabtu 24.9.2011 kt kempas permatang, jb...

masa otw nk g cuaca suram macam nk hujan... org da jemput kan,, segan pulak kalau tak datang,, tp mcm biasa kalau event ari sabtu kena la aku g songsorang,,, MRK keje,, hukhuk..

welcome to party Atul ~~

 cantik kan kombinasi pink dgn hijau,,,

 antara tetamu yg hadir...

 
 kt meja ni ada laksa johor, soto ayam, roti jala, air jambu batu, aiskrim dan macam-macam lagi la... semua sedap,,,

 guka-gula kapas yg sgt manis,, ngeee

 makanan di meja yg lain,, kuih ada, sandwich ada, ayam goreng ada, koko krunch ada, buah ada

 apam polkadot pun ada,,, sgt cantik apam-apam ni,,

 ok,, ni la bufday girl dgn hadiah baru nya... hihi

 yg ni meja utk jajan pulak,, haaa,, pilih masuk beg, pilih masuk beg,, kekekeke

 ni meja utk kek besday,, cupcakes pun ada,,,

gambar dgn mummy pengantin pompuan,, eh silap,, mummy bufday girl..

seronok tgk party ni,, utk anak, ape saje akan dilakukan,, dr kecik sampai la beso.. itu la pengorbanan seorg ibu dan ayah,,

ape pun hepi besday utk Atul yg ke 2 tahun,, semoga menjadi anak yg solehah dan berjaya dalam hidup kelak,, amin ~

at last,, tQ for the goodies ~~

da da ~~

3 ulasan:

Lisa berkata...

Da bertahun baru aku perasan entry ni... Hehe

Lisa berkata...

Da bertahun baru aku perasan entry ni... Hehe

faiza erina berkata...

Lisa - hihi, da setahun da,, sori tak dapat join party tema Dora,, kalau tak da masuk dalam blog ni,,

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...