Selasa, 27 September 2011

.:: Dip. Akauntansi 2000 - 2003 @ Poli PD ::.

mode :: mengimbau kenangan lama ~~

perhatian utk semua kawan-kawan masa sama-sama belajar kt Politeknik Port Dickson utk kos Diploma Akauntansi... hampir 2 hari aku mengscan gambar kelas yg ada dalam simpanan,, dan akhirnya aku masukkan dalam blog kesukaan ramai ku ini sebagai kenang-kenangan.... hihihi.. 

jom kita tgk muka kita semua yg masih kebudak-budakan...kira-kira 11 tahun yg lepas,,, ape..? 11 tahun yg lepas,,, lama tueeee ~~


ini gambar masa induksi,,, semua pakai uniform,, time tu baju ni sgt kejung... keras,,aku yg duduk tu sebelah kiri,, aje gemok ! hahahahaa


ok,, yg ni gambar kelas masa sem 1.. masa tu tak de trend tudung ariani ke syria ke,, semua dok pakai tudung bawal,,, satu-satu nya tudung yg masih aku pakai sampai skrg... mana aku...? kali ni berdiri di barisan pertama,,, no. 6 dr kanan.... kurussssss,,,,


yg ni gambar masa sem 2,, wah-wah.. yg lelaki segak dgn tie segala... kaki pun bersilang..aku pun bersilang gak kaki,, hihi,, makne nyer aku duduk la kan,, mana..? aku ditengah-tengah itu... masih kurus...


gambar sem 3... da sem 3 baru nk ajak lecturer kelas bergambar sekali.. ape pun rindu dgn pn Adibah... kecil molek je org nya,, kt mana ea dia skrg,, ntah kenal aku lagi ntah tak... hihi

mana aku,,? of koz la duduk yg bertudung pepel muda tu kt sebelah Nicole,, budak cina yg seksi tu,,hihi


haaa,,, suke gambar ni sebab kaler baju semua biru,, tp ada gk la yg tak pakai baju biru,, tak tau la kenapa.. oh ye.. ni gambar sem 5,, baru balik LI.. semua da pandai bergaya dan da cantik-cantik da semua..

LI = latihan industri,, kira-kira praktikal la.. 1 sem = 6 bulan.. so, 6 bulan la tak jmpe.. bila jmpe macam-macam cerita kuar,,, rindu nya time ni ~


ni gambar utk sem akhir,, sem 6.. time ni umur 21 tahun.,,, hikhik.. mcm biasa, aku mesti duduk punyer,, tu yg pakai baju coklat tu.. eh, mana ea baju tu skrg,, tetiba rasa blik ni nk cari.. mana la tau masih bole dipakai lagi... kekekeke

kalau uols perasan, semua gambar kt atas tu lebih kurang org yg sama,, ye la sistem politeknik lain dgn U,,, kita akan 1 kelas dr sem 1 sampai abis...

kt situ la akan wujud nya best friend dan tak best friend.. tp pada aku semua nya best friend...

ok,, citer ni tak abis kt sini...ada lagi gambar kelas tp tak nk la tunjuk semua,,,

tunggu entry seterusnya yek...

da da ~~

1 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

weee. rindunye POLIPD.. :)

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...