Jumaat, 5 Ogos 2011

.:: pesta ::.

amboi,, berpesta semalam kitorg,, mana tak nyer,,niat nk membetulkan tp termembelikan.. hahahahaha

lepas pesta makan kupang tu MRK ajak g giant,, nk betulkan jam yg tiba² mati walhal baru je ganti bateri ahad lepas... aaiiittt... nk kena marah ni org kedai jam ni.. main².. kata bateri yg paling bagus.. siap dia nti.. **ckp dlm ati jek... huhu

malas la nk bebel panjang,, jom tgk ape yg pesta nyer...

.

.

.

.

.

.



3 pasang jek.. tak pesta sangat la kan..


ni casio solar,, PROTREK.. beli sebab byk funtion.. ada kompas, ada termometer, bole tau aras ketinggian bukit.. eee byk la,, tu je yg aku tau,,, yg pastinya tak payah tukar bateri... MRK yg punyer...


yang ni casio G-SHOCK special edition,, MRK nk yg limited edition tp takde,, aku suro MRK beli sebab bentuk nya syomel dan cute.. lagi pun tali nya kain,, kotor bole cuci,,,hihihi.. lagi 1 sebab warna nya biru,,, sweet... sebelum ni jam MRK hijau,, kali ni tukar kaler pulak ea sayang...pun MRK yg punyer...

comel kn,, eh.. byk nyer bulu..~~ huhu

yg ni Edifice casio.. yg ni aku punyer,,, saje² try pastu mcm suke,, pastu tunjuk MRK, pastu MRK da bayar, pastu terus pakai, pastu suke sgt,, pastu sayang MRK tahap dewa,,, hehehehe.. suke sbb simple dan besar,, dr jauh da nmpk nombor nya,, bukn nmpk jam nyer yek... **takde niat pun nk tunjuk**... hikhik


MRK 2 pasang aku 1 pasang saje.. melampau sungguh suami ku ini.. sampi 2,, tak pe la,, ni kira jam utk raya nti... ala, ckp pasal raya, tension ni sebb cari baju kurung MRK tak jumpe² lagi ni,, hhaaiisshhh !

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...