Khamis, 11 Ogos 2011

.:: menu berbuka hari ke-9 @ kampung boy restaurant ::.

1st time sejak berpuasa buka luar dan tutup dapur... rileks giler rasa, santai jek.. tp kekok pulak rasa.. biasa dalam kol 5 ptg da bz² kt dapur.. tapi almaklum kebetulan cuti pulak selasa tu kan,,, ermmm mmg santai sesantai santai nyerrr...

dan kebetulan jahitan pun da siap semua, da anto pn pd tailor,, goyang inul kaki aku kt uma... hihi,, sambil² layan MRK yg tgh cat cover set motorbike yg baru dia beli tu.. kaler merah mak ngah ooiii... but i like it ~~ hihihi

pilihan tempat utk berbuka semalam telah di sajes kn oleh Adi, best pren MRK,, MRK pn on jek.. kol 650 pm kami sampi sana,, nk tau kt ner,, Kampung Boy Restaurant,, kt jalan tun abdul razak... aku tak pandai nk bgtau kt area mana tp dia area-area JPA 3 jalan dalam dr BBU utk ke STF,, tau kan,, ?

suci lg restoran ni..

mcm biasa,, nek motor saje,, cepat sampai,,

org tak ramai sgt..

ada lg meja kosong..

4 org order set A memadai,, lgpn puasa, makan sikit je kan..hihi

kurma utk berbuka puasa...

my love, my herat dan penaja utama... rambut nk lasi trim sikit b4 raya ni..

siakap 3 rasa

sup campur

kailan ikan masin

buah²an

telur dadar

air sirap selasih

semua da ready,, korum je tak cukup lg...

tidak dilupakan... sky juice suam.. hihi

jom pose sementara menunggu waktu berbuka...

inila set A td,,, yang bernilai RM55,, amcam.? bole..?
memandangkan azan kt radio best 104 da berkemundang tp Adi dan pasangan nya tak sampai lg.. so, kitorg belasah dulu la yek,, sambil² makan tu dapat gk layan Kasih Alia @tv3,, walaupun mendongak...aadeehhh

mama anis ni jahat ! 
kira² nasi kitorg da nk abis baru la diorg sampai,, kitorg tak zalim,, lauk masih ada lg,, hihi,, ape pun MRK kata rasa makanan kt restoran ni biasa jek.. ada rasa tp kurang heavy sikit.. tapi ok gak la,,, 

tinggal sisa sisa sahaja,, senang nk di basuh nti,,ke
lepas buka tu terus g danga city mall nk fitting baju melayu MRK,, siap fitting je kaler yg aku nak takde saiz,,, rasa cam nak menangis... huuuuuwwaaaa... mana nk cari ni,,,? aku nk raya ... MRK terus pujuk nti g pasar pandan, tgk kt sana ada tak,, kalau tak weekend ni g kota tinggi, tgk kt sana jugak,, bole balik kg sekali.. buka kt kg,,, hihihi, 

baru bole senyum... =)

da da ~~

1 ulasan:

raymondkrish berkata...

thanks for the food review, it made me decide not to have my dinner there tonight :)

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...