Khamis, 18 Ogos 2011

.:: menu berbuka hari ke-17 ::.

makan ape buka semalam..? simple² jek.. tp tak simple gak la... MEE KARI ~ 1st time try buat mee kari ni masa dok putrajaya dulu.. senang jek.. yg lecehnya kerang la,, da rebus nk kopek,, haaisshhh.. tp yg penting sempat utk dimakan masa buka semalam..



close up sikit kerang tu.. 

macam biasa, da siap masak main menu, tangan gatal nk masak benda lain.. eh, kulit popia ada lg,, buat popia la.. da nk abis puasa lagipun,, kang tak sempat nk buat,, sia² jek buang.. sape yg rugi..? aku jugak,, hukhuk


ooppsss,, ada yg **geseng** org melayu cakap hangus.. terlupe nk terbalik kan,,,


tiba² ada tauhu sumbat yg tak berapa nk sumabt.. kebetulan beli tauhu lebih.. ye la 5pcs RM1,, nk beli 1² rugi pulak,, pastu inti utk popia pun ada balance,, sumbat la ape lagi... hihihi.. tak byk pun,, buat 2 jek,, 

menu berbuka utk 18hb spesial.. nk tau ape..?

tggu entry nya nti yek...

da da ~ ~



Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...