Selasa, 9 Ogos 2011

.:: makan @ tesco tebrau ::.

arini cuti...saje cuti cz MRK cuti singapore national day,, ni la masa nk berkasih sayang,, ooppsss.. tak leh lebey2 ok,, nti kena kifarah ganti puasa sebulan... hahaha...OMG ~~ tak keje = update blog...

cerita bermula bila dpt tau esok puasa MRK ajak g tesco,, nk beli beras,, aku mmg suke g tesco,, tak tau kenapa... syyiiiookkk ~~

pegi berempat dgn jiran sebelah uma a.k.a adik beradik si fairuz dgn farid, tetiba MRK kata dia lapar... dan nak makan,,, makan kt dalam tempat belanja tesco tu, kt bhgn roti...

pilih menu...

saya pn pilih gk,, tp x tgk menu,,hihi

akhirnya,, kami pilih D...

menu utk 5 org,,, xpe, mesti abis nyer...
tomyam,, kuah je byk,, isi kurang,, tp rasa superB !

jemput mkn...


tgh bincang apa nk mkn sahur sok..

sup ayamm, pun byk kuah dr isi nya.,, rasa, bole la ~

udang sambal petai.. sedap sgt !

ayam goreng kunyit,,,
nk tau,, semua hidangan 2 set rupenya kecuali tomyam dgn sup.. da la sedap byk pulak tu.. harga utk semua ini RM33 saje... rugi kalau makan tak bersih ni... hihihi

bagus kn kami makan,, licin.. =)
lepas makan perut mesti kenyang kan,, mata pun ngantok, nk blik, sok nk bangun masak utk sahur,, otw nk blik tu terjumpe pulak mesin timbang yg mcm best jek,, nk try la

sila byr RM1

sila buka sipo,, nti kiraan berat tak betul...


feeling abis sampi tutup mata,,kekeke

check tekanan darah pulak,, aiseyyy, tak sempat nk cover perut ku yg buncit...malu ~~

yg ni tak tau nk check ape..?


aisey,, berat naik siot,, ni mesti kes lepas makan td,,,
ok, masa utk blik,,



MRK bawak my G,, sweet ~
motif hari ni nk g cari baju kurung utk MRK,, da jmpe tp tinggal nk fitting jek.. jadi, kemungkinan besar hari ni tak masak utk berbuka,, hihihi,,, 
da da

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...