Rabu, 10 Ogos 2011

.:: bonus 2011 ::.


duit tabung MRK... sample 

alhamdulillah... ucapan syukur yang tak terhingga aku panjat kan di atas pengumuman pemberian bonus setengah bulan gaji kepada semua kakitangan awam.. agak lambat entry pasal bonus ni kn sbb smlm cuti,,, aktiviti takde kena mengena dgn kerja,, hahahaha

banyak ke tidak yang penting ada.. bonus setengah bulan gaji dengan bayaran minimum RM500.. bayaran akan di buat pada pertengahan bulan Ogos ni.. makna nye aku akan dapat RM.... ??? ntah, tak tau ~~ huhu

baru la bole buat plan,, bole la beli baju raya lg beberapa pasang,,hikhik,, kuih raya ke dan yg penting ang pow raya...kalau tak nk tunggu gaji yg lagi 5 hari nk raya tu,, ape pn tak bole!

ape pun TQ to CUEPACS yg tolong forward kan hasrat penjawat awam dan VERY2 TQ pd PM yg buat keputusan utk bonus tu,,, mulai skrg aku akan keje betul²..hikhik ** aaitt,,,selama ni keje main² ke,,? ** ahakss..

dah dah buat kerja !

da da

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...