Isnin, 22 Ogos 2011

.:: aktiviti masa rehat ::.

korang ingt tak entry aku pasal >> part time << aritu,, ala,, yg aku amik upah jahit baju tu... ingt kn...

sejak-sejak nk raya ni tak berenti aku menjahit... **letih mak nak...** tp nk wt caner kn,, nk cari duit lebih utk raya,, terpaksa bekorban jugak...

disebabkn kesuntukan masa,, terpaksa la aku bawak g opis... aku tekan kn TERPAKSA ok... aku jahit time rehat jek,,, dr kol 1 pm - 2 pm... ye ke..? bole caye tak..? hihihi.. caye ea... ngee,,sssyyyhhh

tp aku tak la bawak banyak.. aku bawak selai jek.. kalau bawak semua,, mmg 8 jam la aku menjahit,, kekekeke...


beserak sekali meja aku ni,, tak pe,, minggu depan baru kemas,, nk raya la katakan,,, hihi.. 



tgk,, bukn main tekun lg aku menjahit... jahit -- update blog -- jahit,, mana nk siap,, tak fokus pada 1 kerja,,, jahit tak siap, blog pun tak update...hahahaha

rehat kang aku nk abis kn jahit,,tak byk pun, tinggal leher dgn butang baju jek.. petang da bole submit.. tp Kak Maria kata nk bg lagi 1 pasang.. amik je la,, sebelum khamis da bole siap kot.. **harap² la** hihi..

kalau nk tau, sepanjang aku menjahit ni aku blom dapat upah lagi tau.. banyak ke tidak tak tau la,, tak kisah la,, yg penting ada jugak income utk raya ni... hihi

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...