Rabu, 6 Julai 2011

.:: pre reunion ::.

sangat² suke !!! reunion bermakna jumpa skandal² kawan²  lama... pastu cerita kenangan² lama yg mengusik jiwa dan raga,, pastu ketawa terbahak² tanpa mengira org di sekeliling,, betul tak ...? hahahaha

kali ni reunion kecil²an.. nk wat besar²an ntah bila,, aku reunion dengan sape..? kawan sekolah tadika ke..? kawan main batu seremban ke..? atau kawan ngaji muqaddam ke..? hahaha,,,

ni kawan keje b4 masuk gomen,,, sape lg kalau bukan si POYO, Azli dan si cute, Juminah June... jgn mare Jun..nti telinga jd capang..ahaksss... kena pulak aritu aku bujang trang tang tang,, kena tinggal dgn MRK yg ke KL,,, mmg jadi la plan mengejut ni,,, **ape² pun da mintak izin suami ok,,** 8)

punyer lama nk tunggu si poyo tu siap,, last2 turun dr motel pakai kemeja, slack dan kasut kilat segala,, eeaaa, ingt nk outing smpi pg pastu terus g kje ke..? haiiiyyyooo... g tukar baju cepat !!!!

mlm tu kitorg x de g mana pun, cuma g makan kt steamboat kt dataran.. kebetulan mmg da lama x makan menatang tu,,huhu..


menu,, tp kami cuma order air saje..hehehehe




ni la azli dan june,, apesal pose nk tutup mulut,,,? korang x gosok gigi aper... chhooiiii !

 saje la tu tgk lain,, nk kasi mata dia yg biru tu nmpk,,ahaksss

 yg ni dari dulu rambut mesti nk terpacak,,,

otak2 tu tak abis bwak balik letak dlm kete jun,,, seronok borak smpi lupe nk mkn,,,hihihi

eh..ni bukan steambot tp yong tau foo,, ermm.. belasah je la,,, aiseyyyy,, the kuah is very the masin la,,, nggeee


order tambahan,, tauhu bakar,, sedap sey benda ni,, aku yg abis kan,,kekeke


setel... yg paling depan ni aku punyer.. sah2 mmg asben ensem,, ye la sebab aku makan bersih,, hahaha,, yg tengah tu azli punyer,,, tak abis,, patut tak kawin2 lg,, yg hujung sekali tu june punyer...ermmm,, nmpk mcm abis,, kejap lg naik pelamin la tu,,hukhukhuk..

tQ to azli cz belanja mkn,, lain kali nk lagi tau,,hihi,, siap makan dan bayar kami meneruskan perjalanan,, tak tau nk ke mana,,

hujung2 ke danga bay, parking kete, sambung borak.. masing2 nk share citer,, kelako wajib ada, ketawa smpi gegar kete,,,,hahaha...citer sedey pun ada,,, **sape la yek yg sedey tu ea,, hihihi.. kadang2 citer pasal politik pun termasuk jugak,, ape pun kitaorg BERSIH ok ~~

ok, next time nk kuar mcm ni,, dengan org yg sama @ ada pertambahan org,, kalau ada sape² yg nak join, bole bg nama skrg ea,,, hikhikhik

da da ~





Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...