Ahad, 31 Julai 2011

.:: part time ::.

sebut pasal part time mesti semua akan cakap.. " wah,, masssyyuuukkk.." kan... masyuk mmg masyuk tp tgk jugak la keje ape yg di buat nya...

hihi,, mcm aku ni buat part time suke-suke,, saje mengisi masa lapang.. dari aku dok tercongok depan screen komputer ni,, ada baik nya aku buat duit,, utk wt tambah2 duit tepi,, tp kena pandai la bahagi kan masa.. jgn sibuk wt part time abis lupa nk urus kan diri, urus rumahtangga...yg penting urus suami,,, =)

nk tau ape yg aku buat.. ketawa dulu ea,, hahahahaha... amik upah jahit utk baju kurung... amacam,, cara tak..? ketawa lagi,,hahahahaha...bukn 1 baju jahit nya pun,, cuma bawah tangan kiri kanan, leher, butang, bawah baju dengan jahit hup kain,, tu jek,,,kacang kan..? ape pn tQ kt kak maria EO kt opis,, dia yg bertanggungjawab utk keje2 ni semua,, hihi

tu dia,,,, baru pegang 1 ada lg 4,, amboi chemong.. tido nmpk,,hihi

peralatan utk menjahit dibekalkan sekali,,,
mula2 org kedai tu bg 1,, ada komen dan aku kena kemas kan lagi jahitan,, ok aku terima.. pastu dia bg lg 1 pasang,, ada sikit komen, yg lain ok.. ha, skrg ni ada 5 pasang,,, nmpk nye hasil jahitan aku sudah diterima,,alhamdulillah,, practice make prefect beb,,hihihi,,

hasil jahitan ..
aku tgk baju yg aku jahit ni lawa2 gak..dgn batu segala,, kelip-kelip gitu,, ni mesti baju raya,, berapa la agaknya upah buat baju kurung skrg ni kan... beli kain da mahal, upah lagi,, so, hari raya tahun ni aku beli baju siap saja,,, hihihi

ok, nk siap kn jahitan,,,

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...