Selasa, 19 Julai 2011

.:: nama da naik ::.

bukn naik court, tp naik utk kursus dan naik kapal terbang...hahahahaha... lama tak naik kapal terbang ni...yabedabedu ~~

tp tak suke sgt sbb sian MRK kena tinggal... sedeyyyyy.... tp tak lama 4 hari jek... huhu,,, iissshhh,, lama gak la,,,,

adooiii,, ni yg malas,,nk kemas beg segala... bukn kemas beg saje tp kemas uma sekali... tak kn nk tinggal cam tu je kan... adeeehhh,,, nk wt caner,, itu la tugas seorg ISTERI...

ok,,beg da ready,, **pergghhh,, beg penuh mcm tak nk balik jek,hihihi** ape lg,,jom la g airport,, mak, abah, cia, adik semua da ada kt sana... makkk aaiii,, semangat bebeno... hahahahaha

nk tau tak..aku g airport nek motorbike jek,, hihi,,kelako kan... beg aku yg pink tu MRK letak kt tank depan... bila nk belok aku kena tarik ke belakang,, kalau tak mau jatuh kami,,hikhik...tp kami sampai airport dgn selamat !!! adventure kan... =)

 itu la mereka

 tQ sayang bawak kn beg isteri **cam sedey jek sayang,,**

 sicin ni mmg anak mak,,,


normal

tak normal..da naik antu,,tau la pakai spek baru,,,

bincang ape ea time ni,,, serius gitu...


biasala flight kol 1015pm kena check in 2 jam sebelum kn,, tup-tup masa anto beg akak tu ckp flight delay 1 jam... adehhh,,, tunggu lagi... terus MRK kata jom la lepak2 minum sementara tggu kapal sampai,,, jommmm...

 ko ingt ko duta meribrown,,,? chooyyyy

tukang bayar tgh cari duit,,hihi

ermmm,,,ayam goyeng ~~

oh ye,,, aku g kursus ni berdua dgn jamsari,, tu dia yg pakai t-shirt belang2 tu,,, lega sikit ada kawan,, ye la smpi LCCT nti da tgh malam,, seram gak nk ke akademi sorang2...

sebelum masuk ke balai berlepas,,, nk manja2 la,, nti rindu,, tp MRK mmg suke buat muka camtu,,, menci !

tu dia kapal yang delay 1 jam..


nak ke KL ikut pintu 4,, nk ke toilet g pintu yg ada gmbr org,,huhu

ok,, tepat jam 1115 pm kapal terbang pun da ada kt awan nano biru... 45 minit saje da sampai LCCT,, mata sgt mengantuk... nk tunggu beg lagi,,, adeehhh

itu dia,,, beg pink aku da datang,,,sian dia tergolek telanjang.. kemek roti potato aku,,hukhuk

beg da dapat, skrg nk dapatkn teksi pulak,,
 
ni dia kupon teksi dgn harga tengah malam... best kan...

yesss,,,sampai da akademi tp gate da tutup..kol bape da ni...?

waaaaa,,tgk jam tu 1 pagi beb,,korang mesti da tido dgn gaya bebas kan,,, kitorg baru nk check in bilik,,,mak guard pun tido masa kami smpi,,

borang check in,,, tetap kena isi w/pn da ngantok,,, tulisan asal bole jek,,hahahaha

haaaa,,,semput..... ini nombor bilik aku,,,, tak sabo nk masuk nk tido...

cukup citer utk perjalanan ke akademi audit negara kt belakang sepang circuit ni... ada sambungan tau... so, tunggu next entry k...


da da ~~

2 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

kita penah duduk bilik tu :)

faiza erina berkata...

hihi,,besar kn bilik tu,, mewah rasa..

ni mas kan,, tQ ea singgah blog akak.. blog mas superB ! nti nk mintak ilmu sikit bole..hikhik

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...