Rabu, 27 Julai 2011

.:: Muar part 1 ::.

morning,,,, !!! morning ke..? ahaksss.. da nk malam la dik non oiii... caner hari ni,,? hepi ke..? ada la hepi sikit tp masih teringt2 kt MRK yg tido sorang2,, eh sorang ke,,? tido dgn chemong.. ok la kan,, nggeee

aku masih di muar atas urusan kerja dengan JKR daerah muar... kali kajian berkenaan jalan dan jambatan,, da siap da, cuma nk overview.. nk citer panjang,, malas la pulak,, jom g keje,,hihihi

monday blues... siap utk g bekfes,,,

ni cafe hotel,,, ait, lantai sama la cam kt uma...
pembuka selera,, mula2 makan buah,, pastu makan bubur seterusnya hotdog dgn kacang peas,,,

yg ni bertambah selera,, hahahaha,, mee hoon goreng dgn ayam goreng dan yg lain2,,kekeke

ni menu tambahan,,french toast... mmg sedap,, 1st time rasa dan tak de kat tempat lain,,

siap sarapan, destinasi diteruskan,, punyer la terpusing2 cari sampi col org jkr tunjuk kan jalan,, rupe2 nya jkr ni depan hotel jek,, cuma mcm tersembunyi tu yg tak perasan,, lebih kurang 150 meter jek dr hotel,, hihi,, ni bukn kg saya,,,


kitorg berurusan dengan bahagian jalan,,, errmmm,, cuba tgk betul2 sign board ni,, ape yg kurang eak,,hihihi

hari pertama ni takde tgk dokumen,, terus g lawat tapak,, ready kn perkakasan yek,, camera dan sunglass,,hihihi,, kali ni aku ditugaskan utk amik gambar jalan dan jambatan.. i like tis job...hihihi

naik CRV ok,, dok belakang,,mcm boss,,**perasan**,,hahaha
mcm biasa,, posing di tepi jalan,,hahahaha,, panas beb time ni,, surn burn mak cik,,

aiittt,, ada pulak transformers,,, hihihi

siap g lawak tapak lebih kurang jam 1 tghari.. jauh gak berjalan.. byk dpt tgk jambatan... tetiba rasa lapar pulak,, oo,, belom makan tengahari,,patut la,, 

org JKR bawak kitorg makan kt warung,, ntah ape nama ea,,, menu utama takde lain,, asam pedas,,, pergghh,, mmg terBAeekkk,,, sedap.. ada masa nk ajak MRK dtg muo, nk ajak makan asam pedas ni,,

byk nye lauk,,, jemput makan semua,,,


siap makan balik pejabat JKR...da ada yg tunggu tau,, nk tau ape,, 

.

.

.

.

.

.

.


taaa daaa,,, fail,, dislike ! kompem ngantok tahap power rangers,,,

amik mood nk bukak fail,, tepat jam 5 pm,, wrap for today....letihhhhhh

hadooiii,, penat hari ni,, sgt2 penat dan kekenyangan,,hihihi... nk blik aaakkuuuuu,, nk tido...

nmpk,,muka i da surn burn,, OMG OMG,, agak2 MRK kenal tak kalau balik jb nti,,hukhuk

sebelum tu,, selak langsir,, lihat permandangan sungai muar dulu,, eh ada jeti,, sah itu jeti sultan ismail yg menuju ke istana hinggap baginda kt muar ni,,, time ni pun baginda ada kt dalam tu,, ada event ape ntah kt melaka katanya,, baginda bawak ferrari,,, zzoooommmmm ~~

ok,, zzZZzzzz

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...